Tilbakeblikk i vonde minner.

Det ble en lang god natt på oss og den ekstra hvilen kom vi til å trenge, men det var det ingen av oss som visste da vi sto opp. Det går litt opp og ned etter hva som dukker opp og idag hadde Eli litt behov for å prate om tiden hun var på Sannerud utredningsenheten for den gir henne en dårlig følelse. Hun husker ikke så mye annet enn at det var personer der som ikke hun visste hvem var. Det at hun forbinder det med noe vondt var mest fordi jeg ikke var der. Det var vondt å fortelle henne om hvorfor hun var der, men je kunne jo ikke la være å fortelle det heller. Hun forsto nok at det var nødvendig og at det var noe vi nyter godene av nå.

Det som er veldig ” farlig ” er når det blir for mye og for mange forklaringer og det visste jeg jo om, men allikevel ble det bare slik. Det ble mye dårlige på meg og gullhjertet mitt og på et punkt ble det for mye for henne. Denne gangen så jeg det komme og klarte å ” ta henne ned ”

Noe kommer jeg alltid til å ha vanskelig å forstå, hvorfor forandret så mye seg når hun kom heim, hun sov hele natten uten noe å sove, vi øver inn rutiner heime som er lik de vi hadde før osv og dette var vi igang med dagen etter hun kom hjem. Nesten alt er på plass nå, men det er klart hun glemmer jo mye av det vi prater om. Alle ting vi skal huske av avtaler og slik skriver hun opp i boka si. Nå har vi gjort en link på mobilen og nettbrettet hennes slik at hun kan lese bloggen min når hun sjøl ønsker det.

Visst mangler det en del i samlivet vårt før det er som det var i fjor sommer, men du verden så godt det er når vi går og legger oss og hun krabber tett intill meg og jeg kan ligge der med henne på armen å høre at hun sovner og sover så godt. Jeg bruker å ligge og lytte til pusten hennes til jeg sjøl sovner. Det er ikke mulig å få et større bevis på kjærlighet enn når hun sover tryggt på min arm. Hun er trygg i heimen sin.

“Heime for mamma er der som pappa er” sa vår yngste datter Pia sa i et møte vi var på. Det slår begge veier og jeg er glad når jeg kan holde rundt gullhjertet mitt å si til henne

Uten deg og din kjærlighet har vi ikke noen heim 💓