kongerike, fantasi
Et kongerike i fantasien.

På årets siste dag.

På årets siste dag. Jeg ser litt over bilder Vamp og jeg tok i går. Det er alltid en tanke som kommer når jeg ser bilder jeg selv tar. Kunne vært moro vise deg hva min første tanke var. Det forklarer kanskje deg no om hvem eller hva jeg eventuellt er. Det har blitt mange teorier på begge deler i køpet av de 3 årene jeg har skrevet. På bildet over kom tanken direkte da jeg så inn i søkeren. Bakom synger skogene  som er den første boken i Bjørndaltrilogien av Trygve Gulbranssen

sol,vest
Solnedgang i vest

Selv om jeg ikke liker jul og alt ståket rundt den så er jeg et følelsesmenneske som lett blir rørt når jeg er alene. Da dukket dette opp i hodet mitt. https://www.youtube.com/watch?v=d4q7FM9laG8 

kirke,is
Isslottet kaller jeg dette.

Ofte så kommer jo tankene jeg får fra bøker jeg har lest, fra sanger eller dikt men også begge deler som dette. Is slottet  Det er jo etter er jo etter en roman av Tarjei Vesaas

dråpe,is
Dråpen av is.

Med denne dråpen av is som frøs fast før den falt så er det kun en tanke som kommer.
We ourselves feel that what we are doing is just a drop in the ocean. But the ocean would be less because of that missing drop. Det finnes kun en som i utgangspunktet kunne si noe slik. Mor Teresa som er selve symbolet på godhet. Det finnes vel egentlig ingen som har høyere status i mitt sinn enn henne.

utestengt ,sol
Sola som ikke slipper helt inn.

Årets siste timer gir tanker tilbake til de siste par år. Egentlig tre for så lenge har uroen ligget veldig klar hos meg. Hva er i ferd med å skje med Gullhjerte mitt ?

Det var tanker rundt noen bilder jeg så. Kanskje du har helt andre tanker ved samme bilder. Alt annet ville være rart. På mange måter så tror jeg dette at du ser noe i tanker når du tar bilder gir bildet innhold. Det er lett at et bilde blir bare et bilde. Bilder skal være ord uten ord. Da er det bare å ønske GODT NYTT ÅR.

11 Kommentar postet

 1. Godt nytt år!
  Fint med tekster til bildene, synes jeg!
  Jeg tror at i aller fleste familier er det bekymringer og uro for noe eller noen.
  Slik er livet, livet er ikke for amatører,som en god kollega brukte å si. Og det var FØR hun mistet sin sønn på 30 år, helt uten forvarsel.
  Vi har alle vårt, på en eller annen måte.
  Men en må gjøre det beste ut av det, hver dag er en ny mulighet for å prøve å få en god dag.
  Enten aleine, eller sammen med de en er glad i.
  Da krysser jeg fingre for at 2019 skal bli et knakande godt år!

  • Jo det er nok mye sant i det, men demens er en brutal sykdom man dør sakte og det tror jeg er vanskelig for de fleste. Hun ser helt ut som før, men det er utenpå. Det går sin gang og jeg har vel vanskelig å tro at 2019 blir så mye bedre, men kanskje blir man mer fortrolig med at hennes plass er der hun er nå.

 2. ÅRSSKIFTE

  Nå gløtter tiden
  på timeglasset:
  – Et sandkorn faller.
  – Et år forsvinner.
  Vi står tilbake
  og raker sammen
  en liten gravhaug
  av gamle minner.

  Vi raker sammen
  og ser tilbake.
  Tilbakeblikket –
  hvor tungt det veier!
  Så kaller tiden
  fra svingen forut,
  og vi må vandre
  med hva vi eier.

  Kolbein Falkeid

  Godt nytt år, Atle. Jeg håper for det nye året, at du oppdager gleden i de små ting etterhvert. At du lar de små ting gi livet glede. Barn og barnebarn fx. Fordi du skal fortsette å leve, selv om Eli forsvinner lenger og lenger inn i glemselen. Der pappa også forsvinner stadig lenger inn. Du kan være der for Eli, men ikke gjøre stort for hennes fremtid. Din egen derimot, har du fortsatt hånd om. Ønsker deg alt godt.
  Klem. Kjersti.

 3. Bilder kan fint stå på egne bein, men jammen synes jeg mange bilder er fine MED tekst også, dikt eller noveller eller annet rart 🙂 Fine bilder du hadde her.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist