Atle Lundhaug
solnedgang
Sola går ned i vest.

Slemmeste gutten i klassen.

Den slemmeste gutten i klassen. Det var rett og slett meg idag. Trengte ikke å være spesialist på menneskesinnet for å se hvordan formen var. Dypt ned i stolen med onde blikk satt hun som brukte være Gullhjerte mitt. Jeg har sett det blikket før så dette kan jeg nå. Så er det bare slik at har man først tatt seg inn så går det jo ikke å snu i døra heller. Satset alt på at nyttårsforsettet skulle holde så jeg ble. Bare å prøve for her var døra til hennes gode side stengt.

stengt, dør
Døra er stengt

Når man er slem. Er man først slem så må man jo beskytte seg selv litt også og det var mitt nyttårsforsett. Det skulle komme godt med for her ble slitasjen relativt stor på helsesandalene. Hun gikk i et kjør med bare så vidt rompa ned i stolen for å få litt kaffe og et kakestykke. Det gikk ned på direkten og ikke forstår jeg hvordan hun klarer å svelge varm kaffe så fort. «Nå skal jeg hjem» ordene var mer en kommando enn et spørsmål. Når tannbørste og tannkrem ligger i jakkelommen da er det en kommando.

Stålsatte seg og overså gjorde den slemme meg. Det er egentlig bare å overse alt som hender, men ordene kommer jo uansett. Får vel si at de siste 3 måneder hun var hjemme så lærte jeg meg til å tåle dette. Hjemme gikk det greit, men det ble verre da hun kom på sykehjemmet. Det er jo naturlig for jeg savner henne jo veldig og da blir jeg lei meg av ordene. Det ble jeg ikke idag for det er jo andre der som tross alt setter pris på å slå av en prat.

Takk og lov for at det er jeg som var slem idag. Bare å være glad for at det var meg det gikk utover for jeg skal jo ikke være der. Det var nok min feil litt også for jeg kom for tidlig. Jeg var der etter kveldsmat i går og da var hun trøtt så vi kunne faktisk sitte å kose oss. Slik er det når man skal prøve få gjort alt på en tur. Lært litt og fikk øvd litt på å blokkere det jeg ikke likte. Allikevel får jeg være glad for at hun ellers er rolig og lett å lede for da er det enklere å lure seg ut. Det var det jeg gjorde etter en time. Uansett så er det godt å se henne for savnet er stort. Hun er den snille gode dama mi langt der inne og noen ganger kommer det til overflaten. Det skjedde ikke idag, men, men.