Atle Lundhaug

På leting etter ord.

En sjelden gang får jeg lyst til å samle ting som meg til å bli glad i hjertet. Alltid lander jeg på set samme, de små ubetydlige tingene som jeg finner ute i naturen. Det er aldri matrielle ting tankene faller på. Fikk lyst til å google det som står på bilde for å se om google fant vakre ord. Dette var det jeg fant på første søk. Det står ikke hvem som skrev ordene men slik er de.

Lepper kan smile munnen kan le, men sorgen i hjerte kan ingen se.

Når munnen er stille og leppene tier, da er det utrolig hva øynene sier.

 

Ta ordene med deg inn i dag om du trenger dem. Idag er det litt lett overskyet av da blir turen til vårt hemmlige sted for å finne sommerfugler. Der ligger duggen lenge og de sitter med vingene ute for å tørke dem. Det er litt lite sommerfugler og jeg har ikke funnet en sørgekåpe enda. Håper på hell idag.

Ha en fin dag Carpe Diem heter det vel og betyr grip dagen. Gripe høres brutalt ut så ta heller dagen in forsiktig og stryk den over håret så blir det en fin dag.

 

Det ble veldig sent i kveld før jeg fikk satt meg ned, støvsuging så det er klart til en liten husvask i første på morgenen. Eli har badet som sitt ansvarsområde og resten er mitt. Jeg kjørte litt støvsuger der også. Vi gikk kveldsturen vår litt sent så da ble alt flyttet på. Lang dag dette. Vi var jo på sommerfugljakt tidligere i dag å det ble dårlig fangst. Det er ikke så mye å se enda og det er rart for jeg hadde mange arter forrige år. Alt er jo litt seint i år så det må være derfor. De som er der er veldig små enda også.

På tross av at det ble bomtur når det gjelder sommerfugler så ble det en fin tur g elva var nokså enkel å ta seg over for det er lite vann der nå.

Nå må jeg ta med meg gullhjertet mitt å gå til sengs for nå vil ikke øynene være oppe. Det var ille så trøtt jeg ble. Det må dessverre bli god natt fra oss.