Panikk eller angst.

Det ble så mye regn og ustadig vær at noen tur på MatrandCup ble det ikke i dag, vi fant på noe hjemme istedet. Det er nok å henge fingrene i og Gullhjertet er lang fra iform. Det som normalt tok 1 time på morgenen tar nå 2 for det blir så mye depresjon og da mye trøsting at det tar tid, men så har vi jo egentlig mye tid å da av også da. Det er bare det at jeg er ikke i nærheten av å være ferdig med det som var planlagt i sommer, men årsaken er jo at hun har blitt så mye mer tidkrevende.

Vi tok oss en tur til Sverige idag for å få tak i noen matter til golvet så Vamp slipper å skli så mye. Laminatgulv er lett og holde rent, men ikke like mye skapt for hunder.

Vi fant fort ut at vi skulle stoppe på G-Kroen å spise middag for det har vi ikke gjort siden vi var på ferie i fjor. Det gikk ikke lenge før jeg merket at forandret væremåte litt. Jeg har aldri hatt panikk eller angst eller begge deler for den sak skyld, men sett alle varianter av dette tror jeg. For ikke å gå i detalj så kan jeg vel si at så fort har jeg ikke sett henne spis før, men en ting er jeg nokså sikker på, vondt i magen får hun av angst for det kom sammen med at hun forandret seg.

Tenk det er ikke så lenge siden hun var å spiste middag med kolleger fra jobben uten problemer, utrolig så fort det har forandret seg. Da vi kom heim roet det seg fort så neste gang skal vi nok forberede oss bedre. Vi blir nok veldig isolert her opp som vi bor, men det fungerer best. Det ble litt overraskelser i dag, men ikke verre enn vi skal takle neste gang. Nok en ting til fikk jeg å tenke på.

Det som tross alt er bra er å føle den tilliten hun har til at jeg er der for henne. Jeg vet så inderlig vel at hun er redd jeg skal forsvinne når hun gråtende sier ? jeg er så veldig glad i deg ? Elsker har blitt til glad i, men følelsen av tilhørighet den har ikke alzheimer stjålet. Vi har det bra på vår måte selv om det ikke er så enkelt alle ganger. Jeg må nok bli flinkere til å bruke de hjelpemidlene vi har til rådighet for at hun skal få det best mulig. Noe normalt liv er jo ikke dette uansett og verre kommer det til å bli.

Da lærte vi noe i dag også.