Rynkefri uten redigering.

​Vi bor litt høyt opp nede i en nokså bred dal og det betyr jo at vi har mye sol fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. En isbre gravde ut området her for noen mill år siden. Vi var oppe med sola kl 5 og fikk gjort unna morgenrutiner, støvsugd og vasket litt før Åshild fra hjemmesykepleien kom en tur i Gammelstuen. Dette at de kommer er ren luksus og gir meg mye dårlig samvittighet for de har en tøff nok jobb fra før om ikke vi skal stjele av tiden deres også. Vi klarer oss jo helt selv med medisiner og alt, men jeg ser at det gir gullhjertet mitt en veldig trygghet så da må det bare være slik. Jeg får jo også litt mer ro når jeg vet vi har hjelpen nærmere.

Vi tok oss en liten en på øya i dag også på vår private strand (badegolvet) med 8 helt egne soler mitt i øynene. Det er litt godt og gir litt sjelefred dette med varmen fra golvet. Vi har ikke skrudd ned tempen en grad engang siden vi koblet rørene, det er +35 i golvet. Gullhjertet mitt sovnet, men jeg sovnet ikke i dag. Hun er en vakker kvinne Eli og hun har ikke blitt styggere med årene heller bare med litt med rynker som viser at hun har smilt mye. Jeg tror vel både Mr.Bean og jeg har bidratt med det. Når jeg lå der og så på henne fra siden var hun helt rynkefri i ansiktet. Var jeg det tro ? Lurte meg ut etter nettbrettet og klikk, et klikk til og enda et til.

Studien viste at liggende på ryggen er alt nokså bra, men med ansiktet over brettet på alle 4 var det verre.

På ryggen forsvant ansiktet ned bak ørene og var ikke synlig rett forfra, men fra siden å d??…døtte. Bildet ble strøket av sensuren nokså raskt.

 

 

På all 4 falt ansiktet framover og ble langt som på en elgkalv, men tross alt litt akseptabelt.

Selfie er begrenset til liggende på ryggen for en som ikke liker redigering.

 

Det fikk meg til å tenke på vår venn Donald over dammen på alle 4 over nettbrettet sitt med den særdeles fine sveisen. Det hadde sett ut som ##################################

Tror vi lar det være utsagt for hvem vil få begrensninger i passet sitt +FBI,CIA osv som følgere på bloggen.

Ha en fin dag i sola.