Atle Lundhaug

” Så fint vi har det “

Så var det endelig fredagskveld og det var slutt på en dag som startet litt dårlig. Jeg har jo sagt at gullhjertet mitt trenger mer hjelp nå enn for noen uker siden. Det går litt dårligere om dagen. Når det gjør det så blir jeg sjøl så trøtt for jeg leter jo heile tiden etter ting vi kan gjøre for å forbedre situasjonen. Til nå har jeg klart å demme litt opp for dårligere utvikling, men de siste dagene har jeg gått i stå for nye ideer. Litt forandring på morgenrutiner og litt på det vi starter opp med ved frokost.

Idag fikk vi besøk av yngste datter og svigersønn, det var koslig og Eli ble veldig glad det kunne jeg se. Litt forvirring ble det for henne for gutta var på skole og i barnehage og de skjønte hun ikke helt. Det er jo sjelden noen av jentene våre kommer i uka det blir jo mest i helga i så fall. Så da ble det lørdag på fredag hos oss og lørdag skal vi til Toten så det tok litt tid å få det inn.

Veldig godt for meg å få litt andre tanker enn det daglige og ned svigersønnens spennende prosjekt blir det noe annet å tenke på. Det gjør utrolig godt. Tror jeg skal koste på meg å reklamere litt for det prosjektet når alt er klart utpå senhøsten. Tenker litt at nok noen i min kontaktkrets kan ha nytte av det.

Idag fant Eli ut at vi tar en Fjorlanddag så jeg skulle slippe lage middag. Det ble skinkesteik på henne og ei fiskegryte på meg og det var faktisk godt.

Kveldsturen med Vamp har vi tatt og alt er klart for sengehalmen. Når vi var ferdig på badet la hun armene rundt meg og sa ” så fint vi har det jeg vi vi skal være her ” Jeg måtte jo si at det skal vi så lenge vi kan.

Hun er så god Eli 💓