Atle Lundhaug

Sammen med Kong Haakon på dass.

I dag er det jo tirsdag og jeg hadde vel tenkt å dra ned til Eli allikevel, men nå er det -14 her og da får det være. På de 10 km ned dit så blir bilen knapt på +50 og det samme blir jo da vi drar heim igjen. Ikke helt det beste for miljøet eller for noen egentlig. Det blir jo mye småkjøring så det var vel da jeg skulle hatt el-bil. I så fall må man jo også ha en med litt rekkevidde. BMW i3s har jo det, men så var det prislappen og utseende. Den er ikke vakker. Ser derimot ikke ut til at man må vente i ett år heller på den. Nå spiller ikke ventetiden noen rolle ettersom jeg jo ikke er noen kjøper. Det blir vel mer å kjøpe seg en god gammel varm Volvo Amazon igjen tenker jeg. Det er herlig varm for det har vi hatt. Det må jo bli varme av at så mye bensin brennes opp. Bil er vel ganske enkelt ikke i mitt interesseområde og sparegrisen er vel egentlig ikke til den bruken heller.


Jeg var jo hos Eli i går og ble litt bekymret etter det. Grunnen til den bekymringen var at hun sov hele tiden. Hun hadde knapt øynene oppe og sa ikke stort. Eneste som kom var hvor er jeg nå. Det er vel mulig den nattlige aktiviteten hadde vært stor å da bruker hun enten være hyper eller helt stille. Det var litt godt da å kunne sitte å stryke henne over håret, men allikevel. Har ikke ringt ned å spurt hvordan det er i dag heller for jeg er litt redd hun skal være så stille idag også. Da blir det dårlig med nattesøvn så det er best ikke å vite.
Vi har vært ute å gått litt idag Vamp og jeg og det ble litt for langt for ham. Han var ikke så støl og da ville han gå lengre. Vi var en tur ved en sjø sør for oss og tenkte få litt fuglbilder. Helt blåst for fugl var det der enda det ikke var is i utløpet. Har fått fine bilder der før på samme tid som nå.
Jeg har fått meg avisen igjen, men idag var den et sørgelig skue. 27 sider. Tar du vekk tv program og reklame så sitter man igjen med 23 sider. Da er vel prisen på kr.40 i løssalg litt i spenstigste laget. Skal vel justere dette til kun nettversjonen så slipper jeg å irritere meg over den. Da jeg var liten hadde vi utedass og da hadde det nok blitt litt for lite papir til å tørke stompen på alle med den tynne blæsja. Egentlig forstår jeg ikke hvordan han bestefar, oldefar og jeg klarte gjøre drittjobben der heller for hele kongefamilien var samlet på veggen rett imot. Jeg husker at Kong Haakon så veldig streng ut med en kraftig bart og høyt hårfeste. Det tok tid å bli ferdig og her var det ikke isopor på brisken. Når jeg ser hva Glåmdalen gjør med den trehvite bordplata mi så blir jeg veldig usikker på om den var så egnet til dasspapir. Bordplata blir svart av avisa. Da skal det ikke mye fantasi til å tenke seg hvordan den bakre delen av kroppen så ut etter tørkinga. De store gutta var vel mulig litt mer pelskledde enn den glatt hvite rompa mi. Det er vel en fare for at jeg var svart der bak like til kroppen ble satt ned i sinkbalja på kjøkkenet. Kunne den være bra denne trykksverten der oppe bak ? Sammen med Kong Haakon på dass. Det har nok ikke mange vært. Han het jo heller ikke Haakon, men Christian Fredrik Carl Georg Valdemar Axel. Litt av et navn.