Atle Lundhaug

Små ting du ikke ser.

Så sitter vi her da nå igjen og jeg har vel ikke det helt store nye å fortelle om dagen. Årsaken til mye av det jeg jeg skriver om er jo Gullhjerte mitt og sykdommen. Nå som hun er på 3C så merker jeg jo ikke så mye av alt og har jo heller ikke slik veldig styring på det heller. Jeg får jo vite hvordan hun har det og slik, men synes jo ikke jeg kan referere det ettersom de jeg prater med har taushetsplikt. Jeg har jo ikke pratet med henne heller så jeg har ingen følelse av hvordan hun har det i forhold til om hun savner Vamp og meg. Det kan hende hun gjør det og da synes jeg ikke det er rett av meg på en måte å forstyrre roen hun funne. Det får være bra nok det at jeg vet hun har det bra. Jeg vil vel tro at jeg får mer enn nok å skrive om når hun kommer hjem. Jeg har vel gått som Glåmdalen inn i en slags feriemodus, det står ikke mye på sidene og bildene tar det meste av plassen. Vi har mest kost oss Vamp og jeg i dag, han i skyggen og jeg har gjort ting jeg ikke gjør så mye av daglig.
Vi har hentet fram soveposen og liggeunderlaget for her blir det å sove ute på oss gutta. Gjorde det i natt, men det hårete ullteppe til Eli var neimen ikke noe for mye. I morgen får jeg kanskje igjen bilen vår og rekkverket på verandaen blir ferdig. To uromomenter er da borte og vil forhåpentligvis gjøre hverdagen litt enklere. Jeg har en del slike småting som skal være i orden til hun er her igjen og er i god rute med det.
Slike småting er kanskje ikke så betydningsfulle tenker du, men det er feil. Se litt på bildet mitt her så ser du hvorfor jeg tok akkurat det. På blomsterknoppen satt det en liten vanndråpe som skinte så fint, det var den jeg så. Vanndråpen var ikke ubetydelig for den ga bildet liv og jeg viser det til deg.

Små ting du ikke ser.

Slik er også hverdagen vår. Full av småting som vi må ha kontoll på før de begynner å vokse.
Vil du ha det bedre i din hverdag så få kontroll på de små tingene.