Sol,bilder og uføresøknad.

Først tar vi sola, den skinner……..på noen, men som sagt så trives jeg best i skyggen. Det er en litt sur trekk idag, men det hindrer neppe oss i å gå på tur. Idag blir det en tur til Ålsjøn for der har jeg aldri klart å få bilder av en øyestikker. Høres dette rart ut ? Der ved Ålsjøn er det mye øyestikkere, som jeg alltid bommer på, så enkelt var det. Det er mye fugl der også.

Uføresøknad er et forferderlig ord, men enda værre er de 8 sidene man skal fylle ut. Eli skal fylle ut 3. Vi tenkte gjøre det på nettet og det prøvde vi, men NAV har visst ingen opplysninger om at hun kvalifiserer til uføretrygd sier serveren i andre enden. Så langt kom vi. Vanskelig å skjønne at når NAV ringer og vil hun skal søke nå så vet ikke serveren at hun har en diagnose med kognitiv svikt.  Heile sykdomshistoria finnes jo hos NAV med all dokumenter fra lege og utredning.

Det er sikkert jeg som er litt treig. Ja så får vi vente til de ringer igjen 😂  Jeg skal som omsorgsperson og ektemann ta meg av gullhjertet mitt ikke sitt å klø meg i hode på ei hjemmeside som sender meg hit og dit og til sist finner ut at hun ikke kvalifiserer til å søke.

Så glad jeg ble ☺☺☺☺☺☺ for serveren til NAV sier at gullhjertet mitt er frisk igjen å så jeg som akkurat bestilte ny resept til henne idag på da medisinen hun ikke trenger.

Æsj, vi tar litt bilder for det er moro.

Bakfram bilde av Tussilago farfara er fint det.