Atle Lundhaug

Superonsdag.

At kjærlighet kan ta livet av noen og enhver er jo noe man har lurt litt på enkelte ganger, men fullt så ille som dette har det nå aldri blitt. Riktignok har vi satt 3 jenter til verden, men det har tross alt ikke vært så ille som for denne karen. Han har vel også hatt en mer anstrengende jobb enn meg, jaja slik kan det gå. Vi så nokså mange padder idag og det er bra for mange andre enn franskmenn spiser frosk.

Ålsjøen som vi tok en tur til idag er et eldorado for vadere med sin tette sivgård rundt. Det ble et vanvittig lurveleven da vi kom for de ville ha sjøen for seg sjøl. Det ble litt roligere når vi satte oss ned og drakk kaffe. Svaner, traner og kanadagjess i mengder, men mest i motsatt ende av oss. Bare to par stokkender var litt interessert. Jeg hadde jo glømt den store linsa mi hjemme og ei makrolinse på 30 meter er ikke mye å hjelpe seg med.

Vi satt lenge for både Eli og Vamp var trøtte etter å ha tråkket rundt i myra etter meg. Jeg leste litt høyt til Eli fra en amerikansk side om trening for demente, det skulle være høypulstrening. Det hadde hun fått før vi satte oss og tok litt kaffe. Jeg ble litt overrasket når hun sa » så heldig jeg er som har deg for du lar meg aldri sitte rolig så jeg blir trent som de du lest om » Hun husket at vi leste det. Hun er god Eli.

Hun har ikke vært der siden ved Ålsjøen siden i september, men hun husket svanene vi tok bilde av i tjernet før vi kom fram, hun husket også hvor vi kom når vi gikk stien opp på østsida. Dette med bilder vi tar og bildene som lagres i hodet koblet til et sted det tror jeg på. Det har jeg opplevd så mange ganger.

Så forlot vi plassen vår ved sjøen som så slik ut i splash. Vannet blir enda sterkere blått når jeg tar bort himmelen.

Det er en gapahuk etter veien heim og der måtte vi jo så klart få oss et heilsvart gourmemåltid. Pølsene er ikke sponset, men det burde Ekås AS gjøre ettersom jeg aldri spiser en pølse som ikke er deres. De er perfekte både grill og winerpølser.

Det var lykkelige svartrundtmunnen mennesker og en hund som kom trøtte hjem igjen. Det blir nok en kortere tur imorra vil jeg tro.

Gullhjertet mitt og Vamp sover så godt og det kommer koselyder fra begge. Jeg sitter her og skriver på bloggen min er trøtt og fornøyd for det ble nok en god dag fordi det er det vi vil ha, gode dager 💓