sove,søvn
Jeg får ikke sove.

Sove er litt vanskelig.

Sove det er litt vanskelig for ofte er det en tankeflom som kommer sigende når jeg får lagt meg. For å bøte på det så finner jeg sjelden senga før midnatt. Selvfølgelig blir det da akkurat litt for sent. Jeg er litt for trøtt. Det vet jo dere med små hvordan blir. Slik er det nå, overtrøtt så det duger. Da blir det lese, skrive eller høre på radio. Nå ble det skrive og høre på NRK klassisk.

Istedenfor å sove.

Istedenfor å sove så tenker jeg litt på at jeg nok ikke er så viktig for Eli nå. Hun har på mer enn en måte fjernet seg mer fra meg. Nå er jeg ektemann uten status for å si det på den måten. Jeg merker det veldig tydelig nå for hun kan sette seg langt unna meg i stua på 3C. Det skjedde aldri før. Som oftest så er det kun når jeg prater med noen andre som hun bryr seg. Det er mest for å få oppmerksomhet for det er gjerne vondt i mage, rygg, kne og hode.

Uavhengighet kontra avhengighet.

Hva som er best av uavhengighet eller avhengighet vet jeg ikke. Kanskje er det dumt å ødelegger en natts søvn med å forske på det. Det at det føles som at hun er mindre avhengig nå er jo det med at hun har funnet ro. Bare dette med å sove i en annen seng enn her sammen med meg var jo vanskelig. Det å sette seg å spise sammen med de andre dersom jeg en sjelden gang var der ved et måltid gikk ikke. Idag gikk hun til maten så jeg kunne bare gå. Hun krever oppmerksomhet som sagt, men gir ikke det tilbake.

hånd,hvile
Godt å sove.

Der gir meg mye dette bilde.

Det gir meg så mye dette bilde fordi at hun sovnet da jeg la hånen slik. Jeg har sett på litt bilder idag og da fant jeg et som ble tatt i mai 2016. Det var 4 måneder før alt ble forandret. Sykdommen har forandret utsiden også ikke bare innsiden og måten å tenke på. Egentlig er det bare grusomt og umulig å forstå. Nå skriver jeg så mye feil her at nå blir det god natt fra meg.

eli,2016
Eli mai 2016

8 Kommentar postet

  1. Kjære Atle 💙
    Gullhjerte ditt er en vakker dame. Og hun er heldig som har deg. Er innom og følger med deg stort sett hver dag og ofte blir det sendt en god tanke over fjellet til deg.
    Ønsker deg en så god helg som overhodet mulig!😊

    • Eli har nok mistet noe av glansen for den har sykdommen tatt, men hun var veldig vakker en gang. Fremdeles kan jeg sitte å se på henne når hun slapper av. Hun er og blir alltid noe spesielt for meg.

  2. For ei flott dame! 😃 Ingen kan nok sette seg inn i hvordan denne reisen deres er… smertefull og håpløs. Og enda mer trist er det siden dere var så sammensveiset og glad i hverandre. ❤️ Det er ikke forunt alle å oppleve den kjærligheten. Så på mange måter har dere vært heldige. Bare så synd det ble en slik slutt på det, alt for tidlig.

  3. Denne flott damen er kapslet inn i alt det vonde😢 Det er skremmende å se hvilken forandring som skjer på så kort tid. Vi ser den samme forandringen hos oss også nå😢 Det vondeste er at man ingenting kan gjøre. Sender deg en klem fordi du er så flink til å forberede oss andre som kommer like bak🌹

  4. Hun så veldig ung ut på det bildet. Håper fikk sove litt, og at du etterhvert kan fylle dagene og kveldene dine med noe som gir deg noe nytt. Noen fine minner. Som er dine egne minner. Ut på tur med kameraet, turer hit eller dit. Lag deg en fin dag 😊

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist