Atle Lundhaug
livet slår tilbake
Når livet slår tilbake

Når livet slår tilbake.

Når livet slår tilbake mot en kan det av og til være på en særdeles brutal måte. Må vel innrømme at det var akkurat det som skjedde i helga. Eli skulle jo være hjemme lørdag og søndag hadde jeg jo bestemt meg for. Det var slik jeg har planlagt det en stund nå. Hun sier jo selv at hun ikke husker hvordan det er å sove i senga opp her. Da synes jeg vel at det er på tide at vi prøver på det. Hva hun føler å huske er viktig sel om det forsvinner igjen. Jeg kan jo heller ikke huske hvordan det er å ha henne ved siden av meg.


Det ble en heller dårlig start.

Litt dårlig start ble et jo for jeg merket da vi kom hjem at gullkjedet hun fikk da hun var 30 manglet. Det tar hun aldri av seg så jeg sa ingenting for det regnet jeg med ble krise. Det tok litt tid før hun merket det, men i badekaret fant hun detr jo ut. Det ble et rabalder uten like og vi måtte endevende alt inne på badet. Jeg visste jo at hun ikke hadde det på da hun kom hjem, men se det husket jo ikke hun. Det tok en lang spasertur før alt var glemt.T


Tv kos med sport og sjokoladebiter.

Tvkos med sjport og sjokoladebiter kan få Eli til å glemme alt som måtte plage henne. Det gjorde det lørdag også. Må nok innse at parabolen må opp på veggen igjen for nett tv via mobilbreibånd blir dyrt når tittekassa skal stå på hele tiden. Det er hun jo vant til nede på jobben som hun kaller 3c. Blir nok bare å få alt opp før skigjengen starter opp å plukke gull. Sport på tv liker Eli. Da blir det Viasat denne gangen for den andre liker jeg ikke.


Livet kan måles på så mange måter.

Livet kan måles på så mange måter og en er for meg om jeg klarer å skape ro for henne. Alle gangene jeg har klart å få henne til å sove uten å stå oppe er for meg et bevis på at det å forberede leggetid er viktig. Hva som skjer en time eller to før har jeg tro på at betyr mye. Dewt er ikke bare sovehjelp i form av de små blå, Valergan, som betyr noe. Det å få dempet vandringen i timene før betyr vel så mye. Derfor er det at jeg gir 10mg Sobril kl.19. Den vesle posen fra Apotek 1 sier noe annet, men se de har aldri vært her en kveld.

Natten ble lang.


Natten ble lang for vi tok kvelden kl.22 og beina hennes beveget seg ikke før litt over kl.7. Det mener nå jeg er beviset for at oppskriften blir rett. Sobril litt tidlig og så de små blå da vi legger oss. Hun ha ikke problem med innsovningen så da virker jo sovehjelpen litt seinere og natten blir som regel rolig. Eli har vært plaget med kramper i leggene pga at hun sover på ryggen med beina dratt opp og føttene plantet i madrassen. Prøv det så får du se. For å bøte på dette fikk hun magnesium her hjemme og det har de fortsatt med og jeg mener det hjelper.

Kaoset kom som ventet.

Som sagt så slår livet tilbake og kaoset kom som ventet da hun våknet. Hvem ville ikke blitt skeptisk med en fremmed i senga ? I løpet av natten ble jo jeg borte fra hennes minnebilde som jeg jo også trodde. Det som var litt rart denne gangen var at Vamp sitt navn også var borte. Det har aldri skjedd før. Hva er da mer naturlig enn at han fikk mitt navn ? Forstå det den som kan. Når jeg er bort blir dagen vanskelig og det ble den så det dugde. Den snille Eli ble fort byttet ut med en som jeg helst ikke vil møte. Trenger ikke gå så veldig i detalj her for det trengs ikke stor fantasi for å forstå. Kaos skaper enda mer kaos dersom du ikke klarer å bryte det. Det gikm til slutt, men da var det meste av søndagen slutt.

Tilbake på 3C.

Det gilkk greit å dra tilbake til 3c for vi måtte jo finne brillene og gullkjede hennes. Brillene fant jeg, men kjede var borte. Jeg turte heller ikke lete så veldig for hun husket ikke at det manglet og det er best slik. Det kunne blitt litt av en kveld dersom hun hadde husket det. På et vis er det godt med alt som er glemt og så dukker det nok opp til slutt. Det er nok ikke så viktig dett for henne som før. Slik er det nok med meg også. Jeg er nok ikke så viktig for henne lengre. Hun skal få lov å glemme dersom det er best for henne. Vi skal nok ha flere netter hjemme bare alt er på plass slik at hun føler seg litt som i sitt nye hjem.