Atle Lundhaug
hvem
Status slik jeg ser det.

Status slik jeg opplever det.

Status slik jeg opplever det. Det var jo helg sist uke også og vi prøver jo å få ha litt tid sammen Eli og jeg. Mest er det vel kanskje jeg som prøver. Eli vet jo ikke at hun er borte for det meste egentlig. Hun sover ikke i sengen på rommet der det står Eli på døra. Det er slik hun oppfatter det. Et par ganger har hun lagt seg tidlig. Da jeg kommer så tror hun det er hos oss hun ligger. At sengen er smal det oppfatter hun ikke. Hun har ingenting å forholde seg til.

Lørdag var hun jo hjemme og da gikk det veldig fin. Jeg hadde laget til et program på et vis som vi skulle igjennom. Da unngår vi mange av disse stressende turene på toalettet. Det sparer henne og det sparer meg. Litt tv ble det jo også for sport må vi jo ha litt av også. Skulle bare ønske jeg kunne få henne til å sitte litt mer i ro slik at hun får spist.

På et vis så har jeg klart å få til litt mindre pes når hun skal tilbake. Det går faktisk veldig greit nå. Selvsagt er jo ikke jeg den snilleste gutten i klassen , men det får så være. Det er nokså enveiskjørt på kjærlighets fronten uansett nå. Jeg er fortsatt veldig glad i Eli. Hun er mest glad i appelsiner. Det gikk til 3 stk.på lørdag. Hennes følelsesliv er nok ikke samkjørt med mitt lengre. Slik er det bare og det går jo å leve med. Det beste jeg kan gjøre nå er jo egentlig å være der for henne.

Jeg var ikke hos henne på søndag for da hadde hun besøk fra Toten. Det er nok Isabelle som merker forandringen best for hun har ikke sett mamma på 14 dager. Hun var stort sett ikke i det gode hjørne da de var der. Det er jo mest slik jeg opplever henne også. Hun er jo langt fra kjærlig og imøtekommende. For meg går den omstillingen greit for den har jo vært der en god stund.

Da jeg var der igår så var det også litt slik. Det er med litt tungt hjerte jeg går fra henne når hun er slik, men allikevel er det best. Hun stresser seg selv veldig på den måten. Det gjør jo ikke så mye om besøket blir litt kort heller for hun har jo ikke det tidsbegrepet mer. Hun husket jo ikke at Isabelle var der på søndag og hun var jo ikke der på søndag selv heller. Søndag er kun et ord sammen med alle andre.

Jeg synes hun blander mye mer sammen ting nå. Ofte stopper det opp i setningen og hun mister tråden. Dette hadde også Isabelle merket for det var mye mer tydelig nå enn sist.

Til helga har jeg så smått planlagt at hun skal få være over til søndag. Hun sier ofte Jeg vil være lenge heime å sove i mi seng. Dette kommer ofte og jeg vil at hun skal få kose seg litt med det. Det er jo ikke sikkert hun fysisk vil det, men i tanken er det jo slik. En annen ting er at hun spør hele tiden om vi har fått den nye bilen. Akkurat det synes jeg er utrolig for hun husker jo ikke noe av de tingene som skjer daglig. Det blir veldig moro å ta en kjøretur med henne i slutten av februar da vi har fått den. Rart at dette sitter, men slik er det bare.

Det var noen tanker på papiret som kommer til å få SEO lampa til å bli rød for det er ikke slik jeg skal skrive. Nå tar jeg det med ro for jeg faller neppe inn i A4 formatet heller. Jeg kaller meg ikke blogger heller så da er det ikke så viktig.