Atle Lundhaug

Stemmen der inne.

Jeg har ikke fått ut noe innlegg her idag for jeg har ikke fått tilgang på bloggen min, men nå så jeg at det var i orden her. Dagen har vært mer enn travel også fordi vi har vært en tur hos legen til Eli. Det ga nytt håp at vi skal kunne få til dette på en bedre måte. Det er litt godt å kunne skrive at I SAMRÅD MED LEGEN har vi funnet ut at vi prøver ut Risperdal for å se om det bedrer situasjonen. Det at lege Maria tar beslutninger etter å ha hørt på hva jeg har å si er som musikk i mine ører etter all overkjøringen jeg føler vi har blitt utsatt for fra Sanderud. Eli er heldig som har så fin en fastlege og som også følger opp det som blir gjort. Det gjorde godt å få oppleve og blir som en vitamininnsprøyting for meg. Plutselig var optimismen og energien tilbake. Jeg har vel brukt over 5 timer nå på å støvsuge nettet etter rapporter om det vi nå skal prøve.

Eli sover og det kommer sovelyder så her er det full avslapping. Ikke lenge før jeg skal lukke igjen heller for nå svir det i øya og banker i hodet. Håper jeg er tilgitt, men nå var det nokså tomt. Vi skal få til mere i morgen for da har vi begynt på nytt igjen. Så henger mye av håper i den lilla brune pillen, men noe må man klamre seg til for så mye verre kan det ikke bli.

Hun sa noe Eli i dag, “ husker ikke hva legen sa eller hva dere pratet om, men jeg håper det er noe som hjelper for jeg vil ikke ha det slik “

Hun føler jo presset fra stemmen i hodet som konstant gjentar “ gjør det, gjør det,gjør det “

Får håpe for henne at stemmen stilner der inne.