Atle Lundhaug

Suttung eller meg.

Litt rar overskrift kanskje, men ikke helt uten grunn. Det kommer etter hvert en hjemmeside og den kommer til å bære mitt navn så jeg har tenkt å begynne forberede litt dette navneskiftet. Jeg begynner jo å bli litt lei Suttung som egentlig lenge ga meg et slags skjulested. Den gangen så skrev jeg jo ikke om det som bloggen jo nå handler om. Det var betraktninger om alt mellom himmel og jord. Hvorfor det navnet er en lang historie og litt kan du lese selv om du vil eller la være.

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Suttung

Tror det er på tide at Suttung og jeg går hver vår vei nå så ved neste innlegg så er det mitt navn der. Håper det gjør det enklere å finne meg også. Da hjemmesiden min ligger klar vil du nesten ikke merke det, tror jeg da.

Nok om det.

Ellers kan jeg vel fortelle at det er den samme stressende tilværelsen i heimen som før. Vi har vært ute å blitt søkkbløte og gørrete langt opp på støvelskafta. Hun er fryktelig urolig nå om dagen og skifter klær i et kjør. Jakke av, samme jakke på igjen for så på nytt å ta den av. Så har vi dette med min mor som vi skal besøke fra vi står opp og til vi går å legger oss. Det er et jag uten like i toalettbesøk og klær som skiftes. Jeg prøver jo å holde en viss orden, men det er så godt som umulig. Ting vi kjøper har en utrolig evne til å forsvinne dersom jeg ikke legger det bort selv, men lar henne gjøre det. Aner snart ikke hvor mye søppelposer jeg har kjøpt som et ledd i å spare miljøet for plast. Kompostbare poser er dyrt og blir til kompost før vi rekker å bruke dem tror jeg. Ubrukte, men borte blir de. Ting jeg må ha er det bare å gjemme slik at de ikke havner i synsfeltet. Veldig leit dette for jeg blir jo forb……når jeg ikke finner det jeg tok ut av lommen for 5 minutter siden.

Hun har vært bra med dette lenge, men nå øker dette bare på og grunnen er vel at hun har det for seg at det er noen i huset utenom oss. Jeg fryser bare ved tanken på det for jeg glemmer aldri november og desember 2016. Jeg ble nærmest jaget fra rom til rom og måtte sove på golvet i stua flere netter. Blir det slik igjen så begynner jeg aldri på nytt igjen for det orker jeg ikke for alt i verden. Flykning i sitt eget hjem kan ingen være.