Atle Lundhaug

Svart fridag.

Så sitter jeg her da og har egentlig brutt litt rutiner for jeg bruker å være hos Eli på fredagskvelden. Det kan være litt godt noen ganger å si at i morgen kommer jeg og henter deg. Hvor lenge hun husker det aner jo ikke jeg, men jeg synes det er godt uansett. Det er jo egentlig ikke hvordan hun oppfatter ting som betyr så mye, men det at det blir noe positivt i øyeblikket. Det er -14 på kvikksølvet her så det er jo ikke så mye moro å sette seg i en kald dieselbil for å kjøre ei mil som den knapt blir varm på. Så er det etter en time eller to samme prosedyre motsatt vei. Det får bli sitte litt med pc`n i fanget. Jeg tenker litt på hvordan hjemmesida mi skal være fremover og jeg tror vi skal ha litt forandringer her. Først så kommer jeg nok ikke å sette meg ned å skrive da det er som tyngst. På en måte så skriver jeg meg mentalt ned og får det enda tyngre. Jeg bruker være nokså bra på å hente meg inn igjen når det blir slike nedturer. Det går over om man kan si det på den måten bare jeg får litt tid. Med selve sida så tror jeg at dette forumet jeg har blir tatt bort for det blir ingen aktivitet der. Jeg tenkte få mennesker til å møtes der, men kanskje blir det for komplisert. Så hadde jeg jo også tenkt få personer med mer peiling enn meg til å skrive litt der, men mange har jo sider på Facebook og prioriterer jo da så klart det. Det blir liksom litt konkuranse dette om leserne ser det ut til. Min mentor Jan han hadde noen ideer om noe annet og så fort han er ferdig med sitt prosjekt så tror jeg han skal få fritt spillerom igjen. Jeg har vel mistet godt over halvparten lesere, men det hadde jeg egentlig forventet. Jeg har jo holdt dette igang i 2 år så da er det egentlig lenge nok for mange. Jeg skriver jo heller ikke så mye lengre, jeg går jo også lei. Vi får vel se hva det blir til.

Skal lure på hvor mye penger folk la igjen idag for jeg var innom Rema på Kongsvinger en tur og der var det ingen handlekurver igjen. Da jeg sto ved Lier å prøvde ta meg over veien for å ta meg videre så tenkte jeg at dagen kunne vørt døpt om til Svart Fridag for så mye biler kom det. Kan ikke være mange på jobb idag. For å si hva jeg synes så er jo dette reinspika idioti. Vi skal vel leve etter jul også. Luksusfellen må snart utvide staben. Jeg visste ikke at det fantes så mange kreditkort engang so jeg har blitt tilbudt denne uka. I dag har det formlig regnet mail så søppelpostmappa er sprekkferdig snart. Akkurat denne jula har jeg tenkt skal bli mager for jeg har ikke råd til å bruke så mye med den ene inntekten. Det meste av Eli`s går til betaling av sykehjemsplassen så det som blir igjen der må kun gå til henne. Det blir tøffe tak over nyttår for nå har jeg fått oversikt over sparegrisen min. Fristelsen til å bruke Anders Høglund metoden i jula er stor. Han ga pengene til et fond som kjøpte geiter til fattige i Afrika. Hvert familiemedlem fikk i julegave et bevis på at de hadde gitt bort ei geit. Han sa på radion at de var så overveldet over gaven at ingen sa et ord. Tenk at de ble så glad at de ble målløse. Jeg er dårlig på å gi bort og liker ikke å få gaver heller. Det har liksom vært Eli`s domene dette med gaver. Jeg husker knapt når jentene våre er født og i hvertfall ikke barnebarna.

Tenkte på dette med Luksusfellen for ofte da jeg har kjøpt noe på nettet så kommer fakturan fra Klarna AB og de erjo i overvekt blant kreditorene i tvserien. Synes det er et bra selskap jeg da for det er de enest som sender mail og takker for at jeg har betalt. Er det kanskje uvanlig det?

Tror jeg ønsker god kveld før jeg roter meg bort her.