Atle Lundhaug

Takk til dere alle.

I dag er en høytidsdag for hjemmesida mi for den passerte 100000 besøk. Det hadde jeg aldri trodd 16/3 da det ble aktiv. Tusen takk til dere som har fulgt oss så lenge.

Vi har gått en lang vei gjennom to bloggplattformer som suttung.blogg.no og som nouw/suttung til vi til slutt havnet her som atlelundhaug.no. Det burde egentlig ha vært 0 lesere igjen etter disse hoppene. Takk igjen.

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

 

Jeg synes det går bra nå om dagen spesiell med tanke på hvordan det var sist da hun kom hjem. Da gikk helga med før det ble roligere forhold hos oss. Denne gangen har vi unngått det. Klart det er uro også nå, men nå har jeg klart å ta det før det blir noe. Riktignok blir hun urolig slik som hos mor i går og Pia i dag, men her heime går det greit.

Vi var opp samtidig som hanen oppe på skolen i dag. Klokka var 6 i dag også, men det er godt for så får vi noe mer ut av dagen. Sov hele natten uten sovehjelp også i natt. Det synes jeg er godt ettersom naturmetoden er den beste. På et vis er det vel litt en indikator på at det er ro hos henne da vi legger oss. Jeg prøver å passe på at vi er igang med noe hele tiden for da blir man jo trøtt. I dag har vi tatt litt service på de motoriserte tingene vi bruker og assistenten har fulgt med på alt. Hun hjelper jo til litt med å hente ting, men det blir jo et problem for hun husker jo ikke hva hun skulle hente. Det blir jo litt som å gå etter avisen, ofte kommer hun opp uten. Det kan skje både to og tre ganger. Allikevel synes jeg at det faktisk mye faktisk går bedre nå, kanskje har jeg blitt litt flinkere til ikke å stresse henne også. Vanskelig dette for man trenger til liksom å finne ut ting på forskudd og da må man jo nærmest være synsk. Det hjelper jo veldig alt jeg får vite fra de som har tatt hånd om henne på 3C. Det er jo også betryggende å vite at man har backup og at det er en tidsplan her. For min egen del så vet jeg at 14 dager er mer enn nok for meg til å gå i null igjen og å savne henne. Nå er jeg jo også trygg på at hun syntes det var greit å være der selv om hun jo ikke aner hvor lenge hun var der. Hun har jo mistet evnen til å forstå dette med tid. Kanskje er det like greit med tanke på at alzheimer sover ikke. Det er nesten så jeg har tro på at dette opplegget var bra for oss. Hun har gått ned litt i varv. Det kan jo være at vi begge har gjort det, hun har roet seg litt og da blir presset mindre på meg.

Vi har kjøpt blomster i dag på Roverud de finner du her.

www.hacienda-hugin.no

Utrolig mye fint der til dere som liker farger og fine blomster. Det blir moro i morgen da vi skal sette de ut. Så er det bare å håpe på varme for på mandag kjøper vi mer. Eli liker blomster så det skal hun få kose seg med. Må må få oss et passe høyt bord hun kan sitte ned ved å klippe bort avblomstrede for det liker hun godt. Måtte bare sola varme igjen. Tror det får være bra for i kveld for jeg har ei her som begynner å bli trøtt. Takk igjen for at dere støtter oss. 💓