Atle Lundhaug

Tankefull i tåkehavet.

Det er mye som er moro og Instagram, men er det egentlig det ? Har jo prøvd å reklamere litt for bloggen min, suksess 1 nettstedsklikk 😂 Så var det en god venn som kom med noen spørsmål i dag som egentlig fikk meg til å tenke litt på de spor vi legger igjen. Jeg er jo en ihuga Facebook – hater egentlig, men siden det kommer lesere derfra så svelger jeg både kameler og elefanter. Har jo ofte tenkt at nå er Instagram i ferd med å bli Facebook og motsatt så derfor er jeg jo egentlig mest aktiv på Flickr. Det er der jeg legger det jeg synes er de beste bildene. For å få noen til å se på bildene på Instagram så må du like hummer og kanari egentlig. Nå har jeg jo blitt kjent med mange fine mennesker også da spesielt fra fra Indonesia og Kenya som begge to er helt klare favorittland om jeg skulle dra på fototur. Begge steder har jeg blitt invitert av private familier om jeg skulle ta en tur.

Når driver jeg jo egentlig å reduserer antallet jeg følger for det tar jo tid å da blir det til at jeg gjør et “ sympatiraid “ med likerhjerter uten å se så mye på bildene egentlig.

Tanken kom jo dalende ned her “ trenger jeg egentlig to stk Facebook “ for det er jo det med alle likhetstrekk mellom IG og FB.

Svaret er jo enkelt, NEI, så nå spøker det veldig for Instagramkontoen min. Det samme gjelder jo for bloggen for jeg kan jo skrive det samme som jeg skriver her på Facebook. Jeg ser ikke helt nytteverdien i bloggen. Jeg kan spre “ det glade budskap “ med Facebook og G+ som jo alle med G-mail og Androidmobil har. Jeg har jo ikke så mye å gjøre her blant kun vakre unge toppbloggere av kvinnekjønnet. Jeg tenker høyt om dagen for nå har jeg fått bloggen litt på avstand siden Eli er mye mer krevende. Jeg hater å gjøre ting uten noe mål og mening.

Det ble ingen statusrapport om hvordan livet er i dag og jeg er litt usikker på om det kommer flere i det hele tatt. Jeg synes ikke jeg har oppnådd noe av det jeg satte meg som mål for 6 mndr siden og som sagt hater jeg å ikke nå mål jeg har satt meg.

På det private står det også bom rolig uten ønsket resultat.

Kort sagt er jeg veldig tankefull om dagen for egentlig lengter jeg tilbake til et liv i hemmelighet.

Nå har vi vært offentlig lenge nok.