Atle Lundhaug

Vi fikk litt kjærestetid i dag.

Etter en lang natt våknet Gullhjertet mitt kl.4.30 og vi lå faktisk til kl.5.30 idag. Det er veldig uvanlig, men godt. Hun fikk for engangs skyld nok søvn. Selv med nok søvn er det slitsomt for hun er veldig urolig nå om dagen. Det var på en måte litt godt når Anette var innom en tur og sa det samme. Noen ganger lurer jeg jo på om det er bare noe jeg synes fordi jeg er litt stresset om dagen. Det har ikke vært riktig så slitsomt som det bruker være og vi har fått både tur med Vamp, en handletur og en tur på kirkegården på Vestmarka. Kveldsturen måtte vi ta alene Vamp og jeg. Det at hun vil være igjen hjemme da vi går kveldstur er bare bra for da får jeg litt egentid før uroen begynner når hun vil legge seg. Heller ikke det vanlige maset om å legge seg kom i dag, men så sovnet hun jo kl. 19 også da.

Skulle vel helst unngå det å sove slik foran tv’n men fristelsen til å la henne få lov blir jo stor på en normal dag. Det blir et vinn vinn opplegg av det. Begge får hvilt litt.

Når det blir slik litt roligere som i dag får vi liksom litt kjærestetid for da går det å ta rundt henne litt uten at hun trekker seg unna.

Det er godt og få tilbake den gode følelsen litt innimellom. Det gir utrolig mye nye krefter og pågangsmot.

Tror vi kan si at på tross av alle merkelige tvangshandlinger / tvangstanker så har det vært en god dag. Kanske god dag er helt det rette, men en bedre dag, det kan vi si at det har vært.