Vi lever på lånt tid.

Om dagen i går var enkel og fin så har denne vært den rake motsetningen, men se det visste jeg at den ble for det var mye jeg skulle ordne i dag da Eli egentlig skulle vært på dagsenteret. Det ville hun ikke så da måtte hun være med. Langt fra en perfekt dag for en med alzheimer, men hva gjør man ? Vi fikk da gjort det jeg måtte med visse besværligheter kan man si. Bare en ting, herregud så trøtt jeg ble. Du må gjenta alt og da mener jeg alt minst 4 – 5 ganger.

Vi skulle jo da også prøve å sitte litt hos far som jo er på vei til å forlate denne verden, men hverken mor eller Eli klarte å sitte der så jeg ble mest alene sammen med Vamp.

Vamp parkerte hodet i senga til far og skjønte ikke helt hvorfor den gode hånda aldri strøk ham over hodet slik han pleier. Vi satt der og ville helst ha blitt der, men som sagt var det to meget krevende med. Det er ekstra tungt dette å ikke kunne være der når han er på vei bort, men jeg vet jo at han forstår det. Du har nok sa han den dagen han havnet på sykehuset.

Dette året ser ut til å bringe med seg det meste av det verste livet har å by på enda har det ikke mer enn så vidt blitt mars. Det er en 92 åring til i min familie. Det er mang ei bør å bære.

Den tyngste børa bærer jeg hver dag og enda skal det bli enda verre. Dette jeg opplever nå med å sitte ved ei seng å lytte etter pusten skal jeg få gjøre mer av i framtiden. Den tyngste blir til slutt.

Vi klarte ikke helt å sette oss ned i kveld så vi bestemte oss for å dra ned på Helsetunet en gang til. Hun ble i litt bedre form etter turen med Vamp så vi dro. Det var en fredfull god stund vi fikk sammen med far selv om vi ikke fikk kontakt med ham.

Rart å se på Vamp som gjentok det samme som før i dag, han legger hodet i senga og logrer med halen alt han kan. Dyr er rare de prøver på nytt og på nytt. Det var godt å ha vært der en tur til sammen med en roligere Eli for så fikk jeg samlet tankene litt.

Helst skulle jeg ville være der mye lengre for jeg tror nok han merker at vi er der, men jeg må jo også sørge for at Eli blir skjermet litt for jeg ser jo at hun reagerer.

Nyt kvelden sammen med dine kjære for livet har vi til låns.

Vi lever på lånt tid.