Atle Lundhaug

Vi utvider vår øving.

Nå synes jeg tiden er inne for å gå et steg videre med de tingene vi har holdt på med. Min plan har hele tiden vært å komme så nær ” det normale ” som mulig så idag begynt vi med noe nytt. Idag skulle vi ned til våre venner på Helsetunet noe vi gjør tirsdag og torsdag. Da blir det litt travelt når vi først må gå en luftetur med Vamp. Damer, sminke, påkledning…………..ja du vet. Det ble til at Vamp og jeg gikk aleine, det er også viktig at hun skal kunne klare seg litt aleine.

Vi fikk turen vår Vamp og jeg og kom hjem til en nysminket og reiseklar Eli. Utrolig å lite som skal til for å føle seg glad.

Disse besøkene nede på Helsetunet er et vinn, vinn opplegg. Vi gleder oss alle tre til besøkene og jeg tror våre venner også gleder seg. Jeg synes det er litt viktig at hun føler at det er tryggt der for vi vet jo ikke slik mye om framtiden. Det kan for den del også gjelde meg. Det er også slik at vi har tid nok og har lyst til å gi litt tilbake for all hjelp vi har fått. Alltid like koselig er det å gå på besøk.

Litt besøk fikk vi også når vi kom heim for eldste datter Linda stakk innom. Bra for jentene våre å sjøl få oppleve at mamma henter seg så fint inn igjen. Alzheimer rammer heile familien. Det viktigste for Eli og meg er at jentene våre kan fortsette sitt liv uten å tynges av vår sykdom. Jeg sier vår for jeg prøver å bære så mye av lasset for Elis som jeg kan.

Hun hadde ikke så lyst på en kveldstur for det blåser ille her så den tok Vamp og jeg aleine som på morran. Hjemme ventet faktisk en overraskelse. Middagen var ferdig. At det skulle være slik stas skjønner ikke du, men for meg var det helt uventet og noe som ga tårer i øynene. Når hun kom hjem 23/1 så greide hun ikke bruke platetoppen. Det var første gang på veldig lenge hun gjorde middag aleine.

I morgen skal hun få noen timer hos frisøren å bli fin på håret. Det å ta seg bra ut var viktig for henne og skal fremdeles få være det.

Kort og godt så ble det en dag med bare gleder. Nå blir det  http://pappahjertet.blogg.no

på tv2. Heldig han, fin blogg og gratis mat.