Atle Lundhaug
Bare et lite forsøk i innevær for deg som er innom.
Abbortjernet i solnedgang

Bare et lite forsøk i innevær for deg som er innom.

Her kommer det vi får i vegguttaket. Egentlig et kunstverk i seg selv selv om det bare er en høyspentmast.
Bildet viser fossen ved Breen Mølle på Brandval som brant ned i 2000.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/XwgQ1b/20-evakuert-ved-brann-i-moelle
Samme sted, men bildet er tatt ved å bruke lang eksponering .
F-Stop:F/10
ISO:64
EXP:8sec
Filter NISHI:CPL, ND64, GND Soft 0,9

Bare et lite forsøk i innevær for deg som er innom.

Bare et lite forsøk i innevær for deg som er innom. Jeg er så forferdelig lei av Instagram. Det har liksom blitt en reklameside for enten produkter eller forretningsideer. Ikke det at det gjør så mye, men det var jo tenkt være et sted for hverdagsfotografen. Det får være som det er slik er det og slik blir det. Jeg driver med mitt uansett. Tenker vel slippe mer av bildene mine her slik at ikke siden min dør helt ut. Bilder jeg legger her vil ikke bli vist på Instagram/Facebook etterhvert. Bare så det er sagt.

Bare en liten oppdatering i disse koronatider…..

Bare en liten oppdatering i disse koronatider for egentlig er det nok av dem. I morgen mandag er det 2 mndr siden jeg sist så Eli. Det har vært et helvete for å si som sant er. Nå er jeg jo helt alene. Sikkert i godt selskap med mange andre som er adskilt fra sine kjære. Vamp ble jo også borte. Det er ikke alltid så lett.

Jeg har hatt noen videosamtaler med Eli, men det er mer leit enn godt. Det å snakke med en du er vant til å kunne ta på er for meg ingen god opplevelse. Ser vel på henne også at det virker litt rart. For henne så tror jeg ikke ansiktet og stemmen passer sammen. Bare som en trøst får jeg si at hun er da tross alt glad og munter. Enkel og grei å samarbeide med sier pleierne. Da er jo jeg glad. Det er gjort en utrolig jobb for å få henne ut av det stadiet hun har vært på. Fra vanskelig til lett er lang vei å gå.

Da har jeg fått noe ut her og så skal jeg vel prøve blande litt bilder og tekst framover også.

1 Kommentar postet

  1. Kjørte gjennom Grue på tirsdag. Tok rundturen med avstandskaffe/-middag, Stange-Løten-Braskereidfoss gjennom Grue, via Kongsvinger og hjem. En fin tur. Grusomt å ikke kunne besøke de man er glad i på den måten man er vant med, og da i ditt tilfelle ikke bli kjent igjen alltid… håper ting går greit ut fra utgangspunktet.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist