Atle Lundhaug
Det må jo liksom regne litt hver eneste dag.
Det må jo liksom regne litt hver eneste dag.

Det må jo liksom regne litt hver eneste dag.

Det må jo liksom regne litt hver eneste dag. Hadde tenkt ta en bilvask, men så kom regnet, igjen. Da får jeg prøve kvitte meg med litt bilder igjen. Mye glede i bilder. Man opplever øyeblikkene om igjen. Livet går i replay og noen ganger. Kan være nokså godt også. Mye er så langt fra godt, men bildene er alltid det.

Vi brukte mye bilder da Eli bodde hjemme for det med gjenkjenning i billedformat fungerte så bra på henne. Vi tok bilder med mobilene våre ene dagen og fant igjen stedene andre dagen. På den måten husket hun faktisk mange detaljer som ikke hørte direkte sammen med motivet. Ting som skjedde samme dag. Like gledelig hver gang.

Rare ting jeg bare må ta bilde av. Dette er steinmuren på Nordfjell Gård. Synes det er fint selv om det bare er noen strå.
Nesten på samme sted bare like etter brua før Nordfjell Gård.

Det blir ikke så mye bedre for oss som har våre på sykehjem.

Det blir ikke så mye bedre for oss som har våre på sykehjem. Lite info å finne om hva tankene er fremover. Hva med mulighet for besøk inn ? Hva med mulighet for å besøket hjemmet ? Hva med mulighet for kanskje å ta en biltur sammen ? Har ikke funnet et eneste ord om dette fra noen hold.

Lurer veldig på om slik det er nå er å ivareta rettighetene til de som har få meninger selv. Jeg vet at dødsrisikoen er stor dersom man får smitte på et sykehjem. Allikevel må jeg si at behovene for yngre med demens kanskje også har noen behov. Jeg ser jo at jeg er i ferd med å miste den gode kontakten vi har klart å holde på.

Det blir en høy pris å betale i sluttregnskapet.

Å denne lukter så godt når den slår ut blomstene sine. Denne er å finne der gamle Stang bruket Teppa var.
Å denne lukter så godt når den slår ut blomstene sine. Denne er å finne der gamle Stang bruket Teppa var.
Samme sted. En maur snek seg med i bilde.
Samme sted. En maur snek seg med i bilde. Den så ikke jeg før etterpå så den var nok på baksiden da jeg justerte kameraet mitt. 500 meter 5 bilder. Du trenger ikke fly beina av deg for å finne noe fint vettu.

Rart å tenke på at kjærlighet er berøring

mens berøring aldri blir kjærlighet sjøl.

Det blir å klå.

Meg sjøl

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist