Atle Lundhaug
Ventetiden er visst over for mange. Det så litt slik ut på trafikken til Sverige i går. Var jo litt mer biler på veien enn det har vært på lenge. Trodde vel det skulle vært flere.
Skumring er også ventetid. det ber natten som kommer og dagen som venter.

Ventetiden er visst over for mange.

Ventetiden er visst over for mange. Det så litt slik ut på trafikken til Sverige i går. Var jo litt mer biler på veien enn det har vært på lenge. Trodde vel det skulle vært flere. Det var jo ikke så mange minuttene jeg observerte heller der jeg passerte på vei ned til Eli.

Vi venter alle på noe. “Venter du på kongen“, brukte bestefar si når han syntes det gikk litt sakte. Nei, han venter jeg ikke på denne gangen. Jeg venter på at det skal bli bedre forhold for å besøke Eli. Det er veldig slitsomt dette måtte være avhengig av været. Juliværet har jo ikke akkurat vist seg fra sin beste side heller.

Ventetiden er neppe over for de som tok sjansen på en bråtur til sol og varme i Spania. De må på ekstraferie da de kommer hjem. Betalt eller ubetalt, fortjente ekstra uker eller ikke. Det er neimen ikke enkelt å forholde seg til alt dette. Best å bli hjemme.

Mens jeg venter så fanger jeg lys. Litt mindre biler på Kongssenteret enn på Thonsenteret i Charlottenberg tenker jeg.

Ventetiden bruker vi så vidt forskjellig.

Ventetiden bruker vi så vidt forskjellig. Jeg venter og fanger lys. Jo dunklere, jo mer interessant for meg. Hvorfor ? Ja, si det. Kontraster tror vel jeg. Det har alltid vært kontraster i mitt liv.

Kontraster er det jo fremdeles og i massevis. Noe annet venter jeg heller ikke. På tross av mange vonde dager så er jeg allikevel glad for å besøke Eli. Hun er jo stort sett i godt humør. Besøkene vare ikke så lenge da for etter en stund går hun inn. Som regel kommer hun ut igjen og vil at jeg skal bli med inn. ” Bli med inn til meg da “, sier hun.

Vårt hjem er ikke hennes mer sel om hun ofte sier ” jeg vil være med deg hjem ” Så får vi bare håpe da at ventetiden hennes kan bli til noe godt før vinteren.

Få bli med hjem.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist