Atle Lundhaug
Samme gamle tralten ikke mye nytt som skjer. Regnvære og vind betyr ikke noe besøk til Eli så det er bare å glemme. Fremdeles er alt stengt og besøk må skje ute i hagen.
Samme gamle tralten ikke mye nytt som skjer. Regnvære og vind betyr ikke noe besøk til Eli så det er bare å glemme. Fremdeles er alt stengt og besøk må skje ute i hagen.

Samme gamle tralten ikke så mye nytt som skjer.

Samme gamle tralten ikke mye nytt som skjer. Regnvære og vind betyr ikke noe besøk til Eli så det er bare å glemme. Fremdeles er alt stengt og besøk må skje ute i hagen. Norge åpner og Europa også. Sykehjemmet er stengt. Kommer alle tilbake fra utlandet og svenskegrensen åpner ja da……..

Da regner jeg med at smitten øker og jeg får se Eli til våren. Ute i sansehagen på sen høst og vinter er vel lite sannsynlig. Nå har jeg gitt opp for Convid-19 ødela det siste som var igjen av gode ting. Det samme er jo livet her hjemme også. Jeg har noen gjøremål og går mye tur. Det er noe å drive med bestandig.

Bare for kosens skyld så blir det litt bilder.

Tenkte jeg skulle bruke litt bilder her som det ikke er meningen å vise andre steder. Det samme har jeg sagt før og aldri gjort. Nå gjør jeg det. Det var noen som spurte om disse litt rare betraktningene på tryneboka også. De kan jeg jo også legge vet ettersom jeg ikke er mye aktiv på tryneboka.

Liten og rar med en farge som blender. Den kommer på samme sted bak huset hvert år.
Valmuen er ferdig blomstret å, men blir fin også da bladene faller av.

Samme tanker i hodet så klart man har.

Samme tanker i hodet så klart man har, men hva skal man egentlig gjøre med det. Eli er jo som hun er og litt dårligere enn før også. Hun vil stadig være med meg og bra er jo det på et vis. Bare så veldig leit å gå igjen. Å gå fra henne.

Jeg ble jo veldig glad i disse litt utenom det vanlige i den tiden jeg har labbet ut og inn på Helsetunet. To har gått bort av naturlige årsaker så de ser jeg aldri mer igjen. Det var veldig tungt for man ville jo helst ha truffet all igjen en dag.

Jeg er da ikke ensom. Jeg har tre tanker i hodet.

Hvordan, hvorfor, hva.

Meg sjøl.