Atle Lundhaug
Siste gang for nå er det slutt på å skrive fast her
Fleksnes sa: Han kom ble svett og det var det.

Siste gang for nå er det slutt.

Siste gang for nå er det slutt på å skrive fast her. Kanskje kommer jeg til å legge ut noen bilder og mulig en oppdatering en gang hver måned på hvordan det er med Gullhjerte mitt. Det er Eli og vil alltid også være det. Historien slutter mer eller mindre nå. Jeg kommer ikke til å dele følelser hverken her eller med familie.

Det er lenge siden jeg begynte å føle at det å skrive om følelsene jeg har er nesten tyngre enn å leve med dem. Helt det samme som å gå igjennom sorgen etter en skilsmisse er ikke dette. Personen i ditt liv da blir borte sakte, men dør jo ikke sakte. Sorgen du føler der og da er kanskje den samme.

Min i så fall manglende mentale helse tror jeg at er godt ivaretatt. Jeg har en hel avdeling med fine mennesker som også er der for meg som pårørende. Ikke bare for Eli.

Mer har jeg ikke å si annet enn at siden min kommer til å ligge her ihvertfall til neste sommer. Hva som skjer etter da vet jeg ikke nå. Kan hende kan jeg bruke den til noe.

Nå er det i alle fall slutt og skulle jeg skrive noe her så må du nok finne det selv for jeg kommer kun til å dele på facebooksiden knyttet til denne.

Slik begynte det https://atlelundhaug.no/kopi-innlegg-1/

Slutten ser du jo nå.

Da er det bare å takke for følget og det er fremdeles mange muligheter til å engasjere seg i demenssaken. Ser jo at til og med Jonas G.S har oppdaget at sykdommen faktisk nå begynner å få stor utbredelse. Verre skal det bli så HURRA Jonas. Nå kan han få overta stafettpinnen for han har jo fri tilgang til media. Jeg har skrevet 985 innlegg om det samme uten annen hjelp fra SE&HØR og da min velsignet gode mentor Jan B

Værsågod Jonas den gode scenen er din og dette får du velgere av.

Som godeste Fleksnes sa : HAN KOM BLE SVETT OG DET VAR DET.

TAKK FOR MEG OG GOD SOMMER.

985