Siste gang for nå er det slutt på å skrive fast her
Fleksnes sa: Han kom ble svett og det var det.

Siste gang for nå er det slutt.

Siste gang for nå er det slutt på å skrive fast her. Kanskje kommer jeg til å legge ut noen bilder og mulig en oppdatering en gang hver måned på hvordan det er med Gullhjerte mitt. Det er Eli og vil alltid også være det. Historien slutter mer eller mindre nå. Jeg kommer ikke til å dele følelser hverken her eller med familie.

Det er lenge siden jeg begynte å føle at det å skrive om følelsene jeg har er nesten tyngre enn å leve med dem. Helt det samme som å gå igjennom sorgen etter en skilsmisse er ikke dette. Personen i ditt liv da blir borte sakte, men dør jo ikke sakte. Sorgen du føler der og da er kanskje den samme.

Min i så fall manglende mentale helse tror jeg at er godt ivaretatt. Jeg har en hel avdeling med fine mennesker som også er der for meg som pårørende. Ikke bare for Eli.

Mer har jeg ikke å si annet enn at siden min kommer til å ligge her ihvertfall til neste sommer. Hva som skjer etter da vet jeg ikke nå. Kan hende kan jeg bruke den til noe.

Nå er det i alle fall slutt og skulle jeg skrive noe her så må du nok finne det selv for jeg kommer kun til å dele på facebooksiden knyttet til denne.

Slik begynte det https://atlelundhaug.no/kopi-innlegg-1/

Slutten ser du jo nå.

Da er det bare å takke for følget og det er fremdeles mange muligheter til å engasjere seg i demenssaken. Ser jo at til og med Jonas G.S har oppdaget at sykdommen faktisk nå begynner å få stor utbredelse. Verre skal det bli så HURRA Jonas. Nå kan han få overta stafettpinnen for han har jo fri tilgang til media. Jeg har skrevet 985 innlegg om det samme uten annen hjelp fra SE&HØR og da min velsignet gode mentor Jan B

Værsågod Jonas den gode scenen er din og dette får du velgere av.

Som godeste Fleksnes sa : HAN KOM BLE SVETT OG DET VAR DET.

TAKK FOR MEG OG GOD SOMMER.

985

12 Kommentar postet

 1. Som jeg har sagt mange ganger etter å ha lest innleggene dine med blanke øyne: ord strekker ikke til. Ønsker deg og din Eli alt godt! <3 <3
  Og, som Frodith, vil jeg nok finne deg underveis på våre veier.
  <3 -klemmmmm fra EI heks

 2. Takk for alt du har delt! Du har gitt veldig bra innsyn i alzheimer og hva den gjør med den som det rammer og med pårørende. Fortsatt god sommer til deg og Eli og Vamp! Håper dere får en god sommer ihvertfall!

 3. Ønsker deg en god sommer og legger du ut noen fine bilder her, eller bruker bloggen til noe annet, så kommer jeg nok til å finne det. Liker bildene dine vet du 🙂

  • Noe blir det og kanskje ord også, men mer alzheimer blir det ikke. Jeg har ofret nokså mye av meg sjøl for å fortelle en virkelig historie om virkelige mennesker. Nå får andre overta for det koster for mye å skrive om en dårlig dag. Jeg får den midt i fleisen dobbelt opp og orker rett og slett ikke mer. Jeg kjenner min begrensning bedre enn de fleste og den er nå. Takk Frodith du vet jo at jeg ikke blir borte.

 4. Ta godt vare på deg selv oppi alt sammen ❤
  Jeg er nokså sikker på at det ikke er like engasjerende å følge Jonas gjennom nyhetene, for jeg leser og ser sjelden nyheter. Så du vil bli savnet.
  God sommer videre til deg også 🌞
  Klem

  • Borte blir jeg ikke, men mer alzheimer blir det ikke. Sykdommen vil alltid være der, men jeg orker den ikke dobbelt opp. Jeg har blogget før Eli ble syk og vil ikke bli husket som kun alzheimerblogger.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist