Atle Lundhaug
Ferietid. Til glede for mange til bekymring for noen. Slik er det i tiden som kommer framover.
Ferietid. Til glede for mange til bekymring for noen. Slik er det i tiden som kommer framover.

Ferietid. Til glede for mange til bekymring for noen.

Ferietid. Til glede for mange til bekymring for noen. Slik er det i tiden som kommer framover. Helt plutselig skal nokså mange få noen velfortjente uker fri fra jobben. Det er jo dette som vi går og gleder oss til. Det gjorde også jeg. Jeg brukte vente til høsten og så dro vi på sydentur. Det var liksom min ferietid. Eli brukte pusle hjemme med blomstene sine når hun hadde sine uker, men en sparte hun. Den uken gledet vi oss til. Vi skulle rømme fra alt.

Hun var fornøyd Eli når hun kunne gå rundt å kose seg med blomstene sine. Det at jeg da også passet på å komme litt tidligere hjem fra skogen var også noe hun satte pris på. Vi fikk litt mer tid sammen. Veldig ofte ble det på sykkelen.

Ferietid til bekymring ihvertfall for meg.

Ferietid til bekymring ihvertfall for meg. Da kommer ferievikarene. Vanligvis ikke noe problem i mine øyne for det var bare kos med unge nye ansikter forrige år. Dyktige var de også. Nå i år er situasjonen en hel annen. Det har Convid-19 sørget for. Nå har jo Norge sluppet litt ut av tvangstrøya og dersom man leser nyhetene så kan man jo bli litt engstelig. Nyheter er jo aldri hyggelige heller.

Ferietid betyr fri og da kommer det ofte en litt annen instilling frem. Da skal folk gjøre det de ikke har fått gjort på en stund. Summen av alt dette kan fort bety helt stengt sykehjem igjen. Det vil jo være veldig synd for nå går det faktisk an å få til et slags liv sammen med henne. Det er sommer og besøkene kan foregå ute i hagen. Skulle det bli en ny runde nå så blir det vel små muligheter for det.

Får bare håpe folk viser ansvarlighet for det er vi avhengige av vi som har våre på sykehjem. Skjer det motsatte så tør jeg ikke engang tenke på hva som vil skje.

1 Kommentar postet

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist