Atle Lundhaug
Illusjon hva er egentlig det? Er det muligens det man har levd på?
Illusjon hva er egentlig det? Er det muligens det man har levd på?

Illusjon hva er egentlig det? Er det muligens det…..?

Illusjon hva er egentlig det? Er det muligens det man har levd på? En illusjon er jo på en måte en dumhet og den er det vel flere enn meg som har begått. Felles for meg og alle andre som gjør slike ting er at vi tilsynelatende er alene om det. Det er den følelsen man sitter igjen med. Jeg trodde på noe som var en illusjon mot bedre viten får jeg jo si. Vel så har jeg lært noe. Det har jeg tenk å ta med meg ned i graven for så å bli glemt. Man lærer mye av ensomheten man har blitt påtvunget. Den ensomheten man trodde at man skulle kunne bryte til slutt satte 2020 år`s høydepunkt en effektiv stopper for. Et bittelite virus med enorme krefter.

Dumheten, illusjonen om at noe eller noen….

Dumheten, illusjonen om at noe eller noen annen kan løfte en over hindringene er vel også mange som tror på. Skuffelsen blir nok stor. Kjernefamilien krymper og venner forsvinner i sykdommens gap. Så sitter man der å må bare innse at livet aldri var en dans på roser og heller aldri vil bli det. Kjernefamilien var veldig liten og venner var få og ble enda færre etterhvert.

Har ikke evnen til å savn så mange av de som forsvant, kanskje en.

Hva var det Martin Luther sa der han sto i riksdagen i Worms 17.april 1521 Jeg verken kan eller vil tilbakekalle noe, her står jeg og kan ikke annetTror det var noe mer også, men det husker jeg ikke. Slik er livet og akkurat nå er det nok problemer å tenke på. Det viktigste er uansett at man får tilbake de vanlige besøks rutinene på sykehjemmet. Eli lider litt under dette for hun vil være med meg hver gang jeg er der. Hun blir fortvilet og jeg må lure henne for å kunne gå igjen.

Blåklokker en klar favoritt.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist