Veivalg fremover

Forandring på siden min.

Det blir en forandring på siden min. Det blir en slags tankeflom  og kommer til å speile hvordan jeg tolker ting. Det blir mye mindre av hva som det har handlet om før fordi jeg har ikke lyst til hele tiden å gi dere hva jeg føler. Jeg må også få ha noe privat. Jeg ser også litt av at det blir tatt som syting. Til det vil jeg si at da har du kanskje gått inn på feil blogg for her er det hva jeg føler som kommer. Dersom jeg ikke hadde skrevet det ned for deg så er det ikke sikkert du hadde merket det engang. Jeg går sjelden rundt med et flagg som viser hvem og hvor jeg er.

instagram
@atlelundhaug

Kanskje blir det til at jeg åpner opp en hvilende blogg, men nå koster jo denne siden meg noen kroner i året så da bruker jeg den tror jeg. Ellers blir jeg ikke å finne på min hatside nr.1 Facebook på en god stund. Jeg har lyst til å være litt mindre offentlig en stund. Forandring blir det også på Instagram for der kommer det kun til å være de 1000 nyeste bildene. Tar vel litt tid før det er gjort tenker jeg da.

Føler vel at jeg har gjort mitt for å vise hvordan livet har forandret seg. Tror ikke det blir så mye bedre framover, men det kommer ikke til å stå her. Jeg synes ikke synd på meg selv mer enn andre. Bare det at livet hos oss har kanskje fått litt andre dimensjoner enn andre som glemte fredagspilsen. Slik blir det framover og så skal jeg vel gi noen oppdateringer om hvordan det forandrer seg. To nye år om alzheimer og meg blir det ikke.

4 Kommentar postet

  1. Jeg liker bloggen din veldig godt. Du skriver fra ditt dypeste mørke, all respekt for det. Det er og en lærerik blogg, den gir innsikt/innsyn i et for meg ganske så ukjent område. En ting er den som har sykdommen, det er jo den vi synes synd på når vi hører om demens/alzheimer, men jammen er det fint /vondt å lese om tanker og følelser og situasjonen til den som er livsledsagern også. Og når dere er så “unge”, gjør det sterkt inntrykk å lese alt du skriver. Men forstår godt at du ikke vil “brette ut” hele livet med tanker og følelser og tungsinn og nedturer, men av og til glimter det til med oppturer og!

  2. Jeg tenker det også må være rom for å få lov å forandre på både siden sin og seg selv. Jeg har aldri skrevet alt jeg har tenkt på på min side, jeg liker å ha noe for meg selv. Du har jo hatt et litt annet formål med din blogg. Men det må vel være lov å endre litt, og kanskje litt sunt også? Du har jo også mye andre spennende tanker og mye fine bilder, enn bare det som handler om Alzheimer. Gleder meg til å se hva som kommer jeg 🙂

    • Det sliter veldig å brette ut live sitt hele tiden for jeg er egentlig ikke en utadvent person. Det er ukjent farvann for meg får jeg vel si. Så får jeg også store konflikter med meg selv pga at Eli jo bor der hun bor og det er vanskelig å fortelle så mye for jeg har jo taushetsplikt fra Vamp var besøkshund på sykehjemmet. Det blir lite fakta og mye meg på den måten.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist