Atle Lundhaug
Veivalg fremover

Forandring på siden min.

Det blir en forandring på siden min. Det blir en slags tankeflom  og kommer til å speile hvordan jeg tolker ting. Det blir mye mindre av hva som det har handlet om før fordi jeg har ikke lyst til hele tiden å gi dere hva jeg føler. Jeg må også få ha noe privat. Jeg ser også litt av at det blir tatt som syting. Til det vil jeg si at da har du kanskje gått inn på feil blogg for her er det hva jeg føler som kommer. Dersom jeg ikke hadde skrevet det ned for deg så er det ikke sikkert du hadde merket det engang. Jeg går sjelden rundt med et flagg som viser hvem og hvor jeg er.

instagram
@atlelundhaug

Kanskje blir det til at jeg åpner opp en hvilende blogg, men nå koster jo denne siden meg noen kroner i året så da bruker jeg den tror jeg. Ellers blir jeg ikke å finne på min hatside nr.1 Facebook på en god stund. Jeg har lyst til å være litt mindre offentlig en stund. Forandring blir det også på Instagram for der kommer det kun til å være de 1000 nyeste bildene. Tar vel litt tid før det er gjort tenker jeg da.

Føler vel at jeg har gjort mitt for å vise hvordan livet har forandret seg. Tror ikke det blir så mye bedre framover, men det kommer ikke til å stå her. Jeg synes ikke synd på meg selv mer enn andre. Bare det at livet hos oss har kanskje fått litt andre dimensjoner enn andre som glemte fredagspilsen. Slik blir det framover og så skal jeg vel gi noen oppdateringer om hvordan det forandrer seg. To nye år om alzheimer og meg blir det ikke.