Atle Lundhaug
Fordi jeg nekter å slippe taket så blir jeg en veldig usympatisk person. Det ble vel slik jeg oppfattet analysen. Nå skal jeg vel ikke bruke så my tid på det
Fordi jeg nekter å slippe taket så blir jeg en veldig usympatisk person. Det ble vel slik jeg oppfattet analysen. Nå skal jeg vel ikke bruke så my tid på det.

Fordi jeg nekter å slippe taket blir jeg………….

Fordi jeg nekter å slippe taket så blir jeg en veldig usympatisk person. Det ble vel slik jeg oppfattet analysen. Nå skal jeg vel ikke bruke så mye tid på det. Hvordan andre oppfatter meg og hva de mener forandrer neppe min væremåte. Bare konkluderer med at verden er heldig som består av flest rett tenkende mennesker.

Slik er det å være usympatisk.

Bildet av løvet forsvinner mot betongen fordi begge har like farge. Det betyr jo ikke at de er like for det. Med farger på ville du sett forskjellen.

Fordi jeg nekter å akseptere at hun bli borte
Fordi jeg nekter å akseptere at hun blir borte.

Fordi jeg nekter å akseptere at hun blir borte…….

Fordi jeg nekter å akseptere at hun blir borte så fortsetter jeg slik som før. Jeg bruker så mye tid sammen med henne som jeg kan. Hvorfor er det så galt? Det er ingen oppofring å bruke tid på Eli. Det hadde jeg jo gjort selv uten Alzheimer. Slik hadde vi det. Vi trives i hverandres selskap.

Vi trives i hverandres selskap
Vi trives i hverandres selskap. Kan du ikke se det i øynene hennes.

Jeg synes øynene hennes bekrefter det jeg sier. Se nøye etter. Hun ser ikke inn i kameraet, blikket ligger over. Hun ser inn i mine og skinner av glede. Ja, ja det kan jo ikke du se fordi du ser forbi bildet. Det blir en liten detalj i et kanskje litt for stort univers. Det er så mye som skinner mer.

Tankene kommer flyvende, på fjærlette vinger…når jeg ser bilder i svarthvitt…

Jo tankene gjør det som hun sier Frodith. Greit å låne ord noen ganger. Lånte ord kan fort bli til dine selv om de kom før deg. Noe eller noen var alltid først. slik er det i min situasjon også. Noen mistet før meg og tenkte sikkert samme tanker. Jeg skriver mine ned, men de blir ikke så mye viktigere av den grunn.