frisk luft, trøtt
Av frisk luft blir man trøtt

Av frisk luft blir man trøtt.

Av frisk luft blir man trøtt. Det er sikkert og visst. Vi har vært på Kongsvinger idag og skiftet frontrute på duppedingsbilen. Det tar jo litt tid så Vamp og jeg har labbet rundt omkring i byen. Verst er det nok med Vamp for han har fremdeles et vondt bein. Det må bli en ny runde til veterinæren til uka for å få en lindring på dette. Han vil jo så gjerne ut å gå.

En bjørn fra Ponsse
Ponsse Bear fra OP Maskin AS

Vi var jo uten bil så da måtte vi jo slå ihjel litt tid hos OP Maskin AS. Har jo vært litt inne på verkstedet der. Nå er det jo litt koseligere ettersom jeg ikke har en maskin til reparasjon der. Det ble jo ikke så mye i lommeboka når maskinen var innendørs. Slik var livet i skogen med betalt pr.m3. Nå derimot kommer pengene uten at jeg behøver flytte en finger. Dvs. sterkt redusert da, men tross alt i bytte med ingenting.

Bilen ble ferdig den og det tror jeg vel Vamp også følte at han var for opp til Holtberget er det bratt. På Bilia Kongsvinger er det jo alltid like kos å komme inn. Det er jo også veldig moro å få fortalt hvor fornøyd jeg er med bilen. Den passer perfekt til mitt formål og det har faktisk blitt moro å kjøre bil. Det er ikke bare jeg som synes det for Eli prater om den svarte bilen hele tiden.

Så var det Eli ja. Jeg burde vel ha reist ned til henne ikveld, men er trøtt etter en dag nesten bare utendørs. det er jo litt kjedelig å sitte der og gjespe. I morgen er det jo lørdag igjen og da henter jeg henne hjem. Kanskje blir hun værende til på søndag, jeg håper det. Det er jo litt leit dersom hun ikke vil være her, men jeg har lært meg til ikke å forvente så mye. Håper bare at været blir bra slik at vi kan få oss en tur med både bil og 4hjuling. Nå har jeg tenkt å ta en ølboks foran tv`n og trolig en blund også. Det blir sove i stolen inatt for jeg tror ikke Vamp vil gå trappa nå. Vi er alltid sammen Vamp og jeg.

6 Kommentar postet

  1. Jeg har også en 12 år gammel Border collie, fortsatt sprek. Han var bestevenn og treningskamerat med mannen min som nå er på sykehjemmet.Men hver gang jeg henter mannen min hjem så uler og gråter Mac, hunden. Løper og gjemmer seg. Så rart, men den skjønner at bestevennen er helt forandret. Ellers synes jeg nå når jeg er så mye alene at det er trygt og godt med hunden vår.

  2. God helg til dere 3! Håper foten til Vamp blir bra. Jeg har 3 stk hunder, den eldste er 12 år..sliter litt med beina… Ho har noe reuvmatisme, går på litt smertestillende hver dag. Men er i fin form ellers, og alltid med på tur. Ho har og fått dårlig hørsel da. Nr 2 har vært 2 runder hos veterinær og trekt div tenner..så da gikk nesten halve pensjonen min..Håper det ikke er noe alvorlig med Vamp da! (Og dyrt..)

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist