Atle Lundhaug
frisk luft, trøtt
Av frisk luft blir man trøtt

Av frisk luft blir man trøtt.

Av frisk luft blir man trøtt. Det er sikkert og visst. Vi har vært på Kongsvinger idag og skiftet frontrute på duppedingsbilen. Det tar jo litt tid så Vamp og jeg har labbet rundt omkring i byen. Verst er det nok med Vamp for han har fremdeles et vondt bein. Det må bli en ny runde til veterinæren til uka for å få en lindring på dette. Han vil jo så gjerne ut å gå.

En bjørn fra Ponsse
Ponsse Bear fra OP Maskin AS

Vi var jo uten bil så da måtte vi jo slå ihjel litt tid hos OP Maskin AS. Har jo vært litt inne på verkstedet der. Nå er det jo litt koseligere ettersom jeg ikke har en maskin til reparasjon der. Det ble jo ikke så mye i lommeboka når maskinen var innendørs. Slik var livet i skogen med betalt pr.m3. Nå derimot kommer pengene uten at jeg behøver flytte en finger. Dvs. sterkt redusert da, men tross alt i bytte med ingenting.

Bilen ble ferdig den og det tror jeg vel Vamp også følte at han var for opp til Holtberget er det bratt. På Bilia Kongsvinger er det jo alltid like kos å komme inn. Det er jo også veldig moro å få fortalt hvor fornøyd jeg er med bilen. Den passer perfekt til mitt formål og det har faktisk blitt moro å kjøre bil. Det er ikke bare jeg som synes det for Eli prater om den svarte bilen hele tiden.

Så var det Eli ja. Jeg burde vel ha reist ned til henne ikveld, men er trøtt etter en dag nesten bare utendørs. det er jo litt kjedelig å sitte der og gjespe. I morgen er det jo lørdag igjen og da henter jeg henne hjem. Kanskje blir hun værende til på søndag, jeg håper det. Det er jo litt leit dersom hun ikke vil være her, men jeg har lært meg til ikke å forvente så mye. Håper bare at været blir bra slik at vi kan få oss en tur med både bil og 4hjuling. Nå har jeg tenkt å ta en ølboks foran tv`n og trolig en blund også. Det blir sove i stolen inatt for jeg tror ikke Vamp vil gå trappa nå. Vi er alltid sammen Vamp og jeg.