Gått ut på dato.
Gått ut på dato. Best før 24.08.2018

Gått ut på dato.

Føler litt nå at siden min er i ferd med å gå ut på dato. På melkekartongen sto det “Best Før ” en gang. Det betydde at innholdet var best før den datoen. Siden min var “Best Før” 24.08.2028. Etter den datoen tror vel jeg at siden nok ikke skulle fortsatt. Siden min og jeg med den har gått ut på dato. Dette måtte jeg skrive siden det da var overskriften. Den må finnes i første avsnitt eller hva det heter. Så må jeg jo sørge for å ha en intern link også. HaHa, herregud så bra jeg er for det uttrykket i blått. Akkurat, det med strek under. Det har jeg brukt før i et innlegg. Klikk så får du se.

Nå har jeg prøvd å justere meg litt etter disse fordømte metodene man bør skrive på for å tilfredsstille søkemotorene. Litt penger har jeg også brukt til det formålet. Det er bare en ting som er feil. Jeg er ikke skapt av en søkemotor. Jeg er forhåpentligvis skapt av mennesker. Derfor skriver jeg på den måten jeg gjør. Det liker ikke GoogleBing osv. Akkurat nå liker de meg litt bedre fordi det finnes en link under navnene. Ikke klikk det er bare kjedelig.

Jeg er jo meg da og har alltid hatt problemer med autoriteter. Så derfor på godt norsk så driter jeg i dette og kjører mitt eget løp. Jeg skriver fra hjertet og er ingen redigert utgave av meg selv. Slik jeg skriver,slik er jeg. Blir det ikke festlig dersom jeg skal skrive slik som til nå ? Enda så skulle jeg ha pint inn en overskrift et eller annet sted her. Tror min gamle norsklærer ville ha skjønt at dette behersker ikke Atle. Jeg leverte en stil en gang med en drøss med ord og skrev under ” bruk dem som det passer deg ” For å hjelpe læreren så hadde jeg også fylt opp med en mengde tegn. Tegnsetting er ikke min beste side. Da hopper jeg over litt igjen.

Å leve som ektefelle og pårørende i alzheimers skygge. Det må jeg også ha med for det står det oppe der på toppen. Tror det var et eller annet slik det sto. Jeg lever jo slik fordi sykdommen har tatt fra meg Gullhjerte mitt. Eli kan si Du kaller meg Gullhjerte mitt,hvorfor? Da gir jeg henne en klem og sier tilbake Fordi et Gullhjerte er noe verdifullt som man ikke vil miste. Da stryker ei lita hånd over kinnet mitt. Det trengs ikke alltid så mange ord for å beskrive en følelse. Si DU og så er det tonefallet ditt som bestemmer hvordan det blir oppfattet. Skjønner du ? Jeg var hos Eli i går, men da var det en slik dag igjen. Hun måtte ha all oppmerksomhet og det er ikke alltid så lett å få til. Det ble litt av alt som egentlig ikke er så morsomt så en rask retrett var passe bra. Selv om det ikke var så bra i går så synes jeg vel hun har blitt litt roligere. Kan jo også hende at jeg har blitt flinkere til å la det prelle av det som skjer.

Nå er klokka 22.45 og jeg skal gå å legge meg for det har blitt over midnatt hver eneste kveld. God Natt.

6 Kommentar postet

 1. Best før, men også god etter 🙂 Må aldri lulle seg inn i at man er ferdig med det beste 🙂 Man modnes i rollen man har fått utdelt.

  Og så synes jeg nok at blogger og hjemmesider speiler personen som skriver, og ikke nødvendigvis det grammatisk perfekte 🙂 Jeg kan godt pirke på skrivefeil osv. Men sier aldri noe om det. Jeg skriver jo feil selv iblant. Jeg liker å lese personen, fakta finale 🙂

  Dessverre er ikke alle dager like hos din kjære nei. Og det er en utfordring. Men det er rart hva man blir vant til……
  Jeg erfarte det med min mamma. Men det var uendelig trist likevel.

  • Jo for min del er det beste gått, men det hindrer meg ikke i å prøve videre at jeg innser det. Spennende dette med SEO men ikke noe for meg for jeg skriver det jeg tenker og føler og skal ikke selge noe. Jeg er født veldig naiv og det var en stund jeg trodde jeg kunne forandre verden, men tenker ikke på det lengre. Livet mitt har alltid bestått av lite overveide prosjekter og jeg finner sikkert noe annet som kommer til å oppta mye tid. Hverdagen er og blir trist, men jeg skal velklare å leve med det også.

 2. Skjønte ikke alt dette du skrev om jeg..hihih..men er ikke så teknisk innen dette…Men skjønner det er mye man kan legge til, og bruke innen dataverden..Jeg holder meg til det trygge….Ha en god ny dag!

  • Det er vel ikke så farlig for oss småbloggere for vi få ikke så mange flere lesere av å finslipe SEO kunnskapene uansett. Tenker vi klarer oss bra men det gamle sikre jeg også.

 3. Jeg sk´liter også med dette. SEO er noe dritt. Jeg har to dommere øverst på siden som forteller om jeg lykkes eller ikke. De krevet til og med små overskrifter, gjerne med tittelen i. Noen ganger så blir jeg sprø av å skrive for maskiner.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist