En helt vanlig tur i det grønne
Åkertistel ( Circium arvence ) i blomst.

En helt vanlig tur i det grønne mellom regnskurene.

En helt vanlig tur i det grønne mellom regnskurene fikk Vamp og jeg. Nå er det stabilt regn så turen med søppel får være. Grusveien er bare dritt nå og vi må bruke 4hjulingen som har hengerfeste. Slenger ut noen bilder så det skjer noe her. Komprimerer jo bildene nokså kraftig så helt topp blir de ikke.

Et løvblad kan også være fint


Vi hentet Eli igår ettersom jeg tok meg en fridag på søndag. Det er liksom godt å få henne heim litt uansett utfall. Kortet ned tiden til akkurat så mye som vi trengte for å få gjort det vi skulle. Det gikk mye bedre for hun har jo en tendens til å stresse seg veldig opp. Nye sko og ny t-skjorte hadde jeg kjøpt så det ble mye glede. Så nå blir det å kaste de gamle før hun ser de igjen.

Russekål ( Bunias orientalis )

Mange ting å tenke over for man vil jo ha det så rolig som mulig. Så lenge jeg klarer å holde temperaturen nede hos meg så er alt mye lettere. Det som er litt dumt er jo at da må jeg bare droppe veldig mye som jeg synes er nødvendig. Dette med stell av føttene hennes går veldig dårlig. Nå hadde vi det veldig på stell egentlig og neglsoppen var på vei tilbake. Nå var det helt slutt på å få gjort det ihvertfall hjemme. Kanskje går tet nede på Helsetunet igjen nå da dersom vi ha flaks, men tviler på det.

Murtistel ( Circium palustre )

Utblomstret veitistel ( Circium vulgare )

Bringebær

Gulaks ( Anthoxanthum odoratum )

Ugressklokke ( Campanula rapunculoides )

Helt uberørt av menneskehender.

Helt uberørt av menneskehender ble det noen bilder idag også av det helt uredigerte sorten. Kortreiste for turen er kun på et par kilometer. Vamp er ikke så bra i beina lengre og vil ikke gå langt. Da får vi si det er bra for nå har det gitt seg med å regne så vi får ut å gjøre noe Vamp og jeg.

992

4 Kommentar postet

  1. Leser alltid bloggen men er dårlig på at gi kommentar. Vakre bilder du tar, fanger virkelig øyeblikket. Ønsker dere en fin helg.

  2. Tusen takk for alt du nskriver. Du skriver så godt!
    Jeg føler med deg i alt du skriver. Det er både godt og vondt å lese. Du er en sterk mann. Men jeg vet jo at man får en egen styrke når man står i det. Mange sa til meg, at jeg var så flink. Hadde jeg noe valg? Man gjør det man må, og som en føler er rett.
    Håper du fortsetter å skrive. Og håper jeg får til å følge det.

    Igjen lykke til. 🌹

    • Det er som du sier man finner den styrken man trenger. Det er jo livet mitt jeg ser i Eli og det har jeg ikke tenkt gi opp med det første. Jeg skriver nok skjønner du, men går litt tom innimellom. Vil gjerne dele med meg slik at andre som kommer etter oss slipper gjøre de feil jeg gjør.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist