Atle Lundhaug
En helt vanlig tur i det grønne
Åkertistel ( Circium arvence ) i blomst.

En helt vanlig tur i det grønne mellom regnskurene.

En helt vanlig tur i det grønne mellom regnskurene fikk Vamp og jeg. Nå er det stabilt regn så turen med søppel får være. Grusveien er bare dritt nå og vi må bruke 4hjulingen som har hengerfeste. Slenger ut noen bilder så det skjer noe her. Komprimerer jo bildene nokså kraftig så helt topp blir de ikke.

Et løvblad kan også være fint


Vi hentet Eli igår ettersom jeg tok meg en fridag på søndag. Det er liksom godt å få henne heim litt uansett utfall. Kortet ned tiden til akkurat så mye som vi trengte for å få gjort det vi skulle. Det gikk mye bedre for hun har jo en tendens til å stresse seg veldig opp. Nye sko og ny t-skjorte hadde jeg kjøpt så det ble mye glede. Så nå blir det å kaste de gamle før hun ser de igjen.

Russekål ( Bunias orientalis )

Mange ting å tenke over for man vil jo ha det så rolig som mulig. Så lenge jeg klarer å holde temperaturen nede hos meg så er alt mye lettere. Det som er litt dumt er jo at da må jeg bare droppe veldig mye som jeg synes er nødvendig. Dette med stell av føttene hennes går veldig dårlig. Nå hadde vi det veldig på stell egentlig og neglsoppen var på vei tilbake. Nå var det helt slutt på å få gjort det ihvertfall hjemme. Kanskje går tet nede på Helsetunet igjen nå da dersom vi ha flaks, men tviler på det.

Murtistel ( Circium palustre )

Utblomstret veitistel ( Circium vulgare )

Bringebær

Gulaks ( Anthoxanthum odoratum )

Ugressklokke ( Campanula rapunculoides )

Helt uberørt av menneskehender.

Helt uberørt av menneskehender ble det noen bilder idag også av det helt uredigerte sorten. Kortreiste for turen er kun på et par kilometer. Vamp er ikke så bra i beina lengre og vil ikke gå langt. Da får vi si det er bra for nå har det gitt seg med å regne så vi får ut å gjøre noe Vamp og jeg.

992