Atle Lundhaug
dårlig form
Ikke helt iform idag.

Ikke helt iform idag.

Er ikke helt iform idag for det brygger på en forkjølelse. Skjønte nok det i går for jeg frøs veldig hele dagen. Hadde ikke lyst til å gå ut i det hele tatt. Måtte da selvfølgelig en bråtur til Kongsvinger også. Iskald bil var ikke helt det beste. Det blir moro med ny bil som blir varm med engang. Så får jeg heller fylle opp med Duracell batterier på langtur. Tror nok el-bil vil passe mitt bruksmønster nå, men vi har hatt 4 hjustrekker siden 1983 så det blir en overgang. Det var et sidesprang for min interesse for kjøretøyer er ikke så stor. Duppedingser derimot er greia og dette er jo det på 4 hjul.


Ikke helt iform Eli heller.

Ikke helt iform Eli heller for hun var merkelig da jeg besøkte henne igår. Jeg har for min del aldri opplevd henne slik. Jeg kom jo etter kveldsmaten og hun reagerte ikke så veldig mye på det egentlig. Det at Vamp kom var nok mer spennende. Det kommer Vamp,sa hun. Til meg var det mer hvor har du vært. Ordet hjem kom aldri og det syntes jeg jo var veldig rart. Kanskje du synes at det er rarere at jeg fester meg med ord hun sier. Det er slik at da vet jeg hva som venter for jeg er jo vant til alle frasene. Samme fraser alltid.

Formen kan jo variere veldig på henne. Det har nok mest med hvordan natten har vært tror jeg. Det var ihvertfall slik hun var hjemme. Det som var så merkelig nå var at hun gikk inn på rommet sitt og kom ikke tilbake. Til slutt gikk jeg etter og da ble hun glad. Kommer du ? Det må jo liksom oppleves dette for å forstå min reaksjon. Jo da, jeg ble glad. Hun hadde tross alt fått med seg at jeg var der.

Det gikk jo ikke så lenge der vi satt sammen med de andre foran tv`n før hun forsvant igjen. Der satt jeg da og ventet igjen på henne som aldri kom. Så hva gjør man da når man venter på en som ikke kommer ? Jo, jeg gikk for hun hadde uansett ingen opplevelse av at jeg var tilstede for henne. Klart det var litt leit, men litt godt var det også. Eli hadde glemt og hun skal få lov å glemme dersom hun får det bedre. Hun kan glemme meg, men jeg glemmer aldri Gullhjerte mitt.