Atle Lundhaug
instagramblokkade,mer her og på YouPic
Sammen med Vamp så er Raua og Pippi en stor del av mine gledestunder. Pippi var på tu så Raua fikk alle gulrøttener

Instagramblokkade betyr mer her og på YouPic.

Instagramblokkade betyr mer her og på YouPic. Er missfornøyd med feeden på Instagram for bildene forsvinner for fort der. Ja jeg vet det er ikke lov å ville oppnå noe med det man gjør. Vel, nå er vi på min egen side så da bryr jeg meg veldig lite om hva andre mener. YouPic får det meste av min produksjon framover. Selvsagt også her selv om bildene blir hardt komprimert.

Vakthunden gikk av med pensjon og bjeffer fornøyd over fritiden. Han likte ille dårlig livet innestengt i en litt trang hundegård. Det prosjektet er borte for alltid. Det var nyttig allikevel for jeg ble en erfaring rikere. Jeg skulle aldri oppgitt hvem som sto bak. Ei heller hører jeg hjemme hverken på plattformer eller blokker.

Livet går sikkert videre.

Colorsplash er gøy
Bergperikum ( hypericum montanum ) Ikke så vanlig, menn finnes nord for Akershus og Sogn og Fjordane.

Har du tenkt på hvilken farge som det er mest av på blomster? Jeg tror gult. denne var ikke så høy, ca 20 cm og vokser under bjørkene i haget vårt der det er mye stein.

Gullris ( Solidago virgaurea )
Eli kaller denne for Gullris for det lærte hun av sin mor. Satser på at det er rett for den har spisse kronblader.

Instagramblokkade er nok ikke…….

Instagramblokkade er nok ikke evigvarende og heller ikke komplett. Jeg er innom og ser på mine favoritter, men leverte mitt sist der på en stund gjorde jeg igår. Er så lei all denne reklamen også at det er ikke sant. Du blir konstant bombardert med det siste du søkte etter på nettet. Det er derfor jeg ikke har reklame her. Du skal få være her uten. Du skal heller få flere av bildene mine. Litt større neste gang.

Da må jeg ta litt husarbeid for Eli har bursdag på torsdag og jeg må finne en gave til henne. Det blir tur til Kongsvinger på Vamp og meg.

Ha en fin dag.