Atle Lundhaug
Prøver å glemme dagen idag fordi.....
Slik blir det kl.23.00 den siste sommerkvelden med 15 sek exponering.

Prøver å glemme dagen idag fordi…

Prøver å glemme dagen idag fordi det er fødselsdagen til Eli. Jeg vet, det høres ufint ut. Det er bare en måte å å få vekk det vonde på. Det gjør mest vondt på slike merkedager. Da kommer minneflommen strømmende på. Gode minner skal gi glede. Hos meg gir gode minner bare vonde følelser. Det høres vel rart ut for deg, men jeg vet minst en til med den følelsen.

Alle blir et år eldre hvert år. For meg føles det som om jeg har tatt mange år i et jafs. Det blir slik da gleden blir borte. Glede seg over livet. Hvordan kan man gjøre det når man hver eneste dag får et nytt slag i hodet. Noen sår gror, andre gjør det aldri. Du kan aldri forstå det for det var bare oss to, alltid bare oss to.

Prøver finne en mening…..

Prøver finne en mening med dagen. Det går jo veldig bra. Nei, det gjør det ikke. Leve sitt eget liv er et godt råd dersom det fungerer. Jeg gjør jo det, lever mitt eget liv. Har ikke besøkt Eli på to dager. Jeg prøver leve mitt eget liv i to dager fordi jeg vet at inatt blir det ikke et sekund søvn. Det er merkedag og jeg hater merkedager fordi det nettopp er det.

Når jeg går inn døra er jeg glad fordi jeg møter ei veldig glad Eli. Når jeg går ut døra stenges den gleden ute.

Jeg fant ingen bursdagsgave igår som jeg skulle. Klær, slike hun likte før liker hun ikke på samme måte. Alt må være samme farge og nå har hun mye. Noe med mening for henne og meg er det jo jeg vil gi. Ingen vet hvordan det ser ut neste år. Det er ihvertfall ikke bedre.

Prøver du nok så finner du kanskje…

Prøver du nok så finner du kanskje akkurat det som er den perfekte gaven. Gaven med mening, noe å glede seg over hver dag. I den timen da natt blir til dag og du har tatt en » personlig reset «

Det ble et frokostsett fra ei dame som kaller seg Ladyaugust . Vil du gi bort noe helt spesielt med mening bak så du besøke Ladyaugust. Klikk på linken over. Jeg koster på meg å reklamere for ting som betyr noe.

Bare fordi jeg elsker deg, står det på koppen og asjetten.

Kjøpte meg en selv også, Never let go of your Dreams, står det på den.

Det gjør jeg aldri.

Never let go of your dreams
Eli kaller dem Bestemorblomst fordi den har vært her siden hun levde. Aner ikke hva de heter

989