Atle Lundhaug
tenke,liksom
Jeg tenkte liksom

Jeg tenkte liksom.

Jeg tenkte liksom å la være skrive liksom, men angret men for hva skulle det liksom være godt for. Når ordforrådet er relativt begrenset så må jeg jo bruke de jeg har. Kunsten er egentlig å bruke dem på rett sted………….Der kunne jeg brukt det igjen. Alltid et sted å bruke det ordet. Ettersom jeg er den jeg er så blir ofte ordet hentet fram og brukt i slutten av en setning. Noen ganger lurer jeg på hva jeg egentlig sa. Dersom jeg bruker ………..ordet som nøkkelord hår jeg grønn lampe som betyr at søkemotorene liker meg. SEO kalles dette. Det er ………..noe som får høyere treff. Nå flipper trolig Google fordi jeg brukte ………istedenfor lik……… Idiotisk egentlig.

Nå skulle jeg da ha laget en ny overskrift og brukt litt av den samme setningen jeg startet opp med. Det gjør jo ikke jeg fordi ………..akkurat, jeg er meg og jeg er svært så uberegnelig. Jeg er meg med litt stort hode, størrelse 58, litt krum nese og smal overleppe. Ser ut som en snusbruker tenker du, men nei jeg bruker ikke snus. Hater snus når jeg ser slike små poser på bakken. Særlig mange ser jeg på utsiden av Helsetunet. Lurer også på hvorfor det er så mange sneiper akkurat der opp bakken fra nedre parkering. Der forsvinner vel røyken når pusten forsvinner og snusposen har falt ut.

Nytt avsnitt også nå uten subheading som det heter på ikke norsk. Det er heller ikke rett, men jeg liksom må bare ha det slik. Se der fikk jeg også med nøkkelordet i det avsnittet. Det er nå samme søkemotor begynner å blinke for ordet manglet jo i forrige avsnitt. Det blir mindre treff på meg av denne grunn med flere. Hopper litt igjen. Mest hopper jeg litt for om mulig få til 300 ord som jo liksom er bra. Det er nå jeg må prøve å skrive meg inn på en ekstern link. Gjerne også da en intern for da blir lampa her grønn. 😂 lur som jeg er så har jeg alt planlagt det og for lengst plassert linkene dvs inne i hodet mitt.

Hodet mitt, Gasp lue nr.58 har et innhold som går rundt lik safta i ei saftsentrifuge. Alt tungt stoff samles på et sted mens safta renner ut i bånn. Det er derfor jeg går tom innimellom. Det er liksom ikke mer igjen. Litt tar slutt på veien inn og nokså mye forsvinner på grunn av farten i runddansen. Nå kommer den eksterne linken fordi jeg kjenner en blogger som heter Karidansen, koblet du den ? Hun er alt mulig og da på en gang, liksom på en uforståelig måte. Betraktelig mer kreativ enn meg og nokså tvert imot. Vi er enige om kun en ting, uenigheten.

Nå har jeg liksom en følelse av å ha disse 300 ordene så da avslutter jeg. Da blir det ned å gå kveldstur med Eli. Jeg ler trolig mest av min SEO analyse. Ser jo ut som om Vamp var fornøyd der han ligger å vrir seg på rygg av latter.