Atle Lundhaug
Litt fra hjembygda mi sett gjennom objektivet. Jeg viser ikke så mye bilder mer verken her, på Instagram, Facebook eller YouPic. Tar akkurat like mye, men det blir liksom med det.
Langs gamleveien mellom Magnor og Skotterud henger sola lavt og lenge så her har jeg funne mye solnedgang.

Litt fra hjembygda mi sett gjennom objektivet.

Litt fra hjembygda mi sett gjennom objektivet. Jeg viser ikke så mye bilder mer verken her, på Instagram, Facebook eller YouPic. Tar akkurat like mye, men det blir liksom med det. Mulig det kan bli litt flere her så lenge. Egentlig så har jeg tenkt lage en del fotobøker som jeg skal gi bort til sykehjemmet. Det er der jeg synes de vil gjøre mest nytte det jeg ser i kameraet mitt. Det blir noen solnedganger og fra før har jeg jo brukt Hans Børli sin Hymne til solnedgangen så den skal jeg ikke bruke.

Ved Sandtjernlivegen finner man mange motiver.

Litt fra poesiens verden hender det også at jeg slenger innom. Denne bloggen har jeg vært innom en del ganger. Du kan jo gjøre et besøk der selv.

Vi befinner oss fremdeles på Ilag. Et av de bedre steder dersom du vil ha solnedganger i Eidskog.

Tro ikke mørket når lyset går ned
i skumringens fang.
Alltid er det på jorden et sted
soloppgang.

André Bjerke

Du kan vel nesten si at her eier Eidsiva solnedgangen.

Det var noen. Det kommer flere og mens du i så fall venter så besøk denne bloggen . Et annet liv et annet sted, men med akkurat like stor verdi som alle oss andre.