Atle Lundhaug
Vinteren er vel ingen fargeprakt egentlig? Ikke vet jeg hva du mener. Med mindre du sper på med litt farger fra et eller annet redigeringsprogram så er det vel nokså mye svarthvitt.

Vinteren er vel ingen fargeprakt egentlig?

Vinteren er vel ingen fargeprakt egentlig? Ikke vet jeg hva du mener. Med mindre du sper på med litt farger fra et eller annet redigeringsprogram så er det vel nokså mye svarthvitt. For grønne trær og for blå snø har vi vel alle sett på Instagram. Vinteren skal være kald det er slik vi tenker den skal være. Da må jo også bildene vise det? Må de ikke? Min barndoms vinter var kald og det er det fremdeles.

Min vinter er slik. Mørkegrønne nesten svarte trær med den hvite kappen på. Det skal være slik for på nytt å gi oss glede når våren kommer. Det vinteren mangler av farger har jo våren desto mere av. En vinterdag blir til en vårdag.

Fristende blir det vel å nyte varmen i syden som salige Hans jo skrev om. Trond Erik´s på vassekte eidskogdialekt hører til.

Det går vel heller dårlig i disse tider med et lite virus rundt omkring.

Vinteren var der, men snøen manglet på gamle fine Vestmarka kirke.

Vinter i Norge og det er bare januar enda.

Vinter i Norge og det er bare januar enda. Sykehjemmet er låst og lukket fram til 18 januar sies det. Første vaksinen mot Convid-19 er satt på sykehjemmet og det er vel da lite trolig at det blir åpnet på den dagen. Det skal vel settes en til før den er aktiv og så blir det vel enda mer venting.

Denne ventingen uten så veldig mye info er slitsom.