Atle Lundhaug
speilbilde
Jeg er mann og altfor gammel.

Jeg er mann og altfor gammel.

Jeg er mann og altfor gammel til det meste. Slik tenker kanskje du når du leser en 66 åring som siterer Ole Brum. Synes du også kanskje burde lese litt Ole Brum og utvide horisonten litt. Jeg skriver jo du og kan hende mener jeg da et spesielt menneske, men trolig ikke for jeg vingler som vanlig fra side til side. Hva var så visdomsordene fra Ole Brum ?

google
Bildet hentet fra google

Ole Brumm om vennskap.

Nasse Nøff satt alene nede ved elven. Tittet på sitt eget speilbilde. Følte seg litt ensom…

Så kjente han en pote på skulderen, snudde seg og så at det var bestevennen Ole Brumm.

Nasse smilte med et tårevått øye og sa: “Hvordan visste du at jeg trengte en venn?”

Ole Brumm svarte: “Når man har venner som ligger nærmest hjertet, hører man at det andre hjertet roper.”

–  Alan Alexander Milne (Ole Brumm

Godt over middels voksen mann som har Ole Brumm på favorittlisten det var det vel ingen som trodde. Slik er det og veldig når jeg ser på tv om kvelden så er det langt bak i Canal Digitals kanaloversikt. Paradis hotellet med alle sine ondsinnede intriger gir ikke så mye til meg akkurat. Mye av det som vises på skjermen går jo ut på å utnytte andre til sin egen fordel. Finner du glede i dette så er det vel fordi du liker nøkkelhull.

svampebob
Google hadde dette bilde også

Denne figuren, Svampebob hører også til blant det jeg liker. For ikke så lenge siden fant jeg ut at det hadde jeg felles med en ung dame som hadde bursdag. Jeg sendte Snap med Svampebob. Når noen liker Svampebob så må det være mye godt i den personen, tenker jeg. Jeg glemmer aldri noen som liker Svampebob og blir glad for å få det på Snap.

Martin Luther King jr.
Bilde fra google dette også

Denne mannen Martin Luther King.jr. er vel forlengst glemt av folk flest, men også i den kategorien jeg kaller forbilder. Han kunne få tankene igang hos de flest da han holdt taler og mye har han sagt som vi på nytt bør tenke på. Like aktuelt i vår duppedingsverden.

“An individual has not started living until he can rise above the narrow confines of his individualistic concerns to the broader concerns of all humanity.

Sitat Martin Luther King jr.

hånd,hvile
Godt å sove.

Rart innlegg tenker du og kanskje klarer du liste ut hva jeg sa mellom linjene nå du ser bildet til slutt. Dersom du som meg vingler så ligger kanskje også din årsak i et bilde. Kanskje prøver også du å verne om et minne du ikke kan gi slipp på. Lær seg å leve med smerten kan jo den prøve som aldri har opplevd smerten. Du og jeg får pent bære den og vi gjør det gjerne. Livet går videre, men uten en fortid blir vi også historieløse, vi blir på et vis til ingenting. Ha en fin helg og kanskje skulle du si hei til en fremmed du møter på din vei. Når du runder neste gatehjørne er personen borte.