Atle Lundhaug
min verden, regnvær
Mørke skyer over berget betyr regn å det ble det.

Min verden består av mye regnvær.

Min verden består av mye regnvær. Noe av regnværet styrer jeg jo ikke over selv. En del bestemmer jeg meg jo for å ha fordi jeg sitter fast i en tid som aldri kommer tilbake. Jeg har prøvd å gjøre ting som kunne være bra for meg. Det ender opp med at jeg får dårlig samvittighet overfor Gullhjerte mitt. Jo da hun er fremdeles det Eli selv om jeg ikke skriver det så ofte. Selv om det er som det er så trives jeg veldig sammen med henne. Tross det så dro vi ikke nedover i går Vamp og jeg. Det var så utrivelig et vær.

Mitt regnvær var det ikke igår.

Mitt regnvær var det ikke i går. Det var slettes ikke noe jeg hadde bestilt. Det var andre som bestemte det så min feil var det ikke. Planen var egentlig en tur med ryggsekken, kameraet, Vamp og Eli. Istedenfor ble det en lang dag med opprydding på diverse pc`r og Windows 10 oppdatering. Gudene vet hvilket nummer denne hadde i rekken. Skal vel ikke klage på det for nå synes jeg faktisk det begynner og bli bra dette.

vannkulpen,hornåa
Kulpen der auren bruker stå har blitt litt større.

Meg,m..,m.. ord jeg ikke liker.

Meg, m…, m… er ord jeg ikke liker bare så det er sagt. Allikevel ble dette dagen til Vamp og meg. Det ble vår egotrip. Etter at alt var gjort som gjøres skulle så stekte jeg vafler, det ble min middag. Vamp han liksom fikk vafler som et tilskudd. Etterhvert lettet jo været litt så vi tok sjansen på en liten tur. Med ei plastikkveske i lommen og kamerat labbet gikk vi en tur. Litt av resultatet ser du jo.

lilla blomst
Denne er det mange av på Teppa. Lilla og fin.
Lilla syrin
Lilla syrin som lukter himmelsk så lenge det varer. Får håpe på sol.

Det er ikke lange turen og bra var det for himmelen åpnet seg på nytt og plastikkposen kom i bruk nokså kort. Regnfrakk til kameraet mitt. Det hadde ikke Vamp og jeg. Vi tørket av det verste å la oss til tørk på badegulvet. Der våknet vi begge to kl. 22.