skilsmisse separasjon
Skilsmissen er et faktum men ikke for Eli og meg. I vestmarka kirke giftet vi oss.

Skilsmissen og mulig separasjon er et faktum.

Skilsmissen er et faktum. Det høres kanskje litt alvorlig ut, men jeg er nok fortsatt gift med Eli. Det er mer denne elsket og hatet møteplassen som heter Facebook. Nå har jeg prøve en skilsmisse light før som ikke var så vellykket. Det varte ikke så lenge for dengang måtte du ha FB for å bruke Messenger. Det trenger man jo ikke nå.

facebook død
Bildet er lånt fra Dagblade.no som 14.012014 publiserte en artikkel om Facebook-død

Jeg synes  det bare er et deleverktøy. Jeg er ikke er så mye der så det jeg deler fra bloggen forsvinner jeg også nokså fort fra feeden. Det er også veldig få av 374 som har likt siden min som følger fra den Facebook siden. De fleste har for lengst brukt … så det ser ut som om de er der. Det blir som å dra til Ullared. Egentlig ikke for å handle, men for å legge det ut på FB. Nå blir sikkert mange sure og går aldri inn på hjemmesiden min. Den er nå uansett der for de menneskene som føler seg litt i samme situasjon.

Skilsmissen og mulig separasjon.

Skilsmissen fra den ene og mulig separasjon for den andre. Jeg sier mulig separasjon å da mener jeg å ha besøksrett. Instagram har også havnet i den kategorien jeg har sett kritisk på i det siste. Det har mest blitt en handelsplass med billige ting fra Kina. Sikkert like bra om det blir laget der, MEN jeg vil ikke se det blant vakre bilder fra hele verden. Det forstyrrer så veldig den opplevelsen.Så da blir det til at jeg ser på bilder hos andre der, men legger ingen der selv. Jeg prioriterer Flickr og YouPic som jeg ihvertfall slipper se reklame på.

Skillemisse separasjon
Bildet er lånt fra an.no

Skilsmisse og separasjon fordeler.

Skilsmissen og separasjons fordelen er at det blir mye mer ledig tid til blogg. Det blir også mer bilder der. Det er jo egentlig mitt liv jeg skriver om. Der har foto en stor plass. Jeg har mengder med bildelfiler og det er ikke mye som har blitt vist. Det blir det trolig ikke heller, kanskje om 200 år at noen finner disse plast dingsene med rariteter inni. Jeg driver og forsøker samle alt slik at mine etterkommere kan få se det jeg så.

mindre aktiv
Det blir ingen flere bilder på Instagram @atlelundhaug foreløbig, men noen svarthvitt på @1kverulant


Litt på sikt kan hende at det blir en fotodel på hjemmesiden min. Da blir nok ikke skilsmissen så smertefull Siden min er fredet og skal bestå så lenge jeg har råd til det. Den er jo om mitt liv eller hvordan 3 år kan forandre livet så drastisk. Når jeg ser tilbake så kan jeg ikke fatte at alt ble borte så fort.

prestekrage blomst
En presteklage i blomst er litt av et et syn når hele hagen vår er full

8 Kommentar postet

 1. Forstår deg godt, men jeg blir nok på facebook og insta en stund til selv om jeg ofte tenker, at nå sletter jeg profilen min. Men har mange venner og barn som er der, og det er en fin måte å følge med litt. Ellers blir jeg enda mer “isolert” enn jeg er. 😉
  Men det er dager jeg ikke er så mye inne der som før.
  Fint at du fortsetter bloggen din, og jeg finner deg ihvertfall på bloglovin. 🙂
  Kommenterer ikke så mye som før, for tida strekker ikke til.
  God søndag! 🙂

 2. Jeg har deaktivert facebook og instagram for en god stund tilbake, og har kun blogg. Veldig deilig!:-) Facebook gav meg veldig lite positivt.

  • Helt enig Facebook gir heller ikke meg noe positivt. Det ble nesten skrivesperre av den for jeg følte jeg måtte levere noe der. Nå får folk lese om de vil jeg bryr meg ikke så mye om lesertall lengre. Siden min vil aldri kunne bli noe som mange går inn på. Det er ikke lett underholdning dette. Det hender Pårørendealliansen deler noe ser jeg å da spretter det i været igjen. Vil ikke folk følge med om de ikke får det servert i fanget så får det heller være med det.

   • Hei Atle 😊

    Vil bare si jeg leser 99.9% av det her inne, men jeg er så innmari dårlig på å kommentere. Men du og Eli er ofte i tankene mine ❤️ Bloggen din har også gjort at vi i min familie snakker om Alzheimer og demens og forteller hverandre hva vi tenker vi ønsker om vi kommer i samme situasjon. Bloggen din har mye å gi til mange.

    Stor klem fra hu som er dårlig på alle SoMe om dagen

 3. Jeg skvatt da jeg leste overskriften…men skjønte fort hva det var du skulle frem til…ja..alle disse sidene tar enormt med tid…jeg har hatt lang pause fra insta…og snap…Men så er det jo der familie og venner er..så da ble det tilbake da…Fb sveiper jeg bare over…og ja..det blir liksom noe man bare har….Det viktigste er å finne det man selv liker å holde på med…også holde seg til de…Lykke til!

  • Jeg tenkte på det etterpå, men jeg er jo ikke på noen toppliste så da spiller overskriften ingen rolle 😉 Det er liten sansynlighet for at jeg åpner opp Facebook igjen for det er faktisk godt å slippe unna det styret. Instagram skal få leve en stund så jeg får bestemt meg ordentlig for jeg har over 3700 bilder de. Nå skal jeg mest se på andre sine. Legger ut et og annet i svarthvitt på en annen konto jeg har bare fot at jeg liker svarthvitt så godt.

 4. Jeg er ikke mye aktiv på Facebook selv lenger. Er innom for å følge med andre. Av nysgjerrighet? Jeg innbiller meg at det er mer av interesse.
  Og så liker jeg noen grupper å være med i. Blant annet “dagens dikt” av Olav H. Hauge.
  Diktet i dag har jeg lest før, men jeg tenkte umiddelbart på deg. Det er “Du var vinden” fra Dropar i austavind:

  Eg er ein båt
  utan vind.
  Du var vinden.
  Var det den leidi eg skulde?
  Kven spør etter leidi
  når ein har slik vind!

  Jeg tenker at det kan være at du føler det slik av og til. Og så du forresten på Dagsrevyen i dag? En kar fra Lillehammer har filmet storebroren som fikk Alzheimers for sju år siden. Nå er han uten språk, men kan smile. Til stor trøst for de nære og kjære, tror jeg.

  Apropos Hauge føler du kanskje mest motvind for tiden, men det er sånn en fin påminning om hvordan det var. For det var fint!

  God helg på deg!

  • Det var et fint dikt. Det er nok mest motvind, men det er jo lyse stunder med medvind også. Fikk nok ikke med meg det på tv for det er sjelden den står på.Har vært litt nå under Giro Italia.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist