Atle Lundhaug
skilsmisse separasjon
Skilsmissen er et faktum men ikke for Eli og meg. I vestmarka kirke giftet vi oss.

Skilsmissen og mulig separasjon er et faktum.

Skilsmissen er et faktum. Det høres kanskje litt alvorlig ut, men jeg er nok fortsatt gift med Eli. Det er mer denne elsket og hatet møteplassen som heter Facebook. Nå har jeg prøve en skilsmisse light før som ikke var så vellykket. Det varte ikke så lenge for dengang måtte du ha FB for å bruke Messenger. Det trenger man jo ikke nå.

facebook død
Bildet er lånt fra Dagblade.no som 14.012014 publiserte en artikkel om Facebook-død

Jeg synes  det bare er et deleverktøy. Jeg er ikke er så mye der så det jeg deler fra bloggen forsvinner jeg også nokså fort fra feeden. Det er også veldig få av 374 som har likt siden min som følger fra den Facebook siden. De fleste har for lengst brukt … så det ser ut som om de er der. Det blir som å dra til Ullared. Egentlig ikke for å handle, men for å legge det ut på FB. Nå blir sikkert mange sure og går aldri inn på hjemmesiden min. Den er nå uansett der for de menneskene som føler seg litt i samme situasjon.

Skilsmissen og mulig separasjon.

Skilsmissen fra den ene og mulig separasjon for den andre. Jeg sier mulig separasjon å da mener jeg å ha besøksrett. Instagram har også havnet i den kategorien jeg har sett kritisk på i det siste. Det har mest blitt en handelsplass med billige ting fra Kina. Sikkert like bra om det blir laget der, MEN jeg vil ikke se det blant vakre bilder fra hele verden. Det forstyrrer så veldig den opplevelsen.Så da blir det til at jeg ser på bilder hos andre der, men legger ingen der selv. Jeg prioriterer Flickr og YouPic som jeg ihvertfall slipper se reklame på.

Skillemisse separasjon
Bildet er lånt fra an.no

Skilsmisse og separasjon fordeler.

Skilsmissen og separasjons fordelen er at det blir mye mer ledig tid til blogg. Det blir også mer bilder der. Det er jo egentlig mitt liv jeg skriver om. Der har foto en stor plass. Jeg har mengder med bildelfiler og det er ikke mye som har blitt vist. Det blir det trolig ikke heller, kanskje om 200 år at noen finner disse plast dingsene med rariteter inni. Jeg driver og forsøker samle alt slik at mine etterkommere kan få se det jeg så.

mindre aktiv
Det blir ingen flere bilder på Instagram @atlelundhaug foreløbig, men noen svarthvitt på @1kverulant


Litt på sikt kan hende at det blir en fotodel på hjemmesiden min. Da blir nok ikke skilsmissen så smertefull Siden min er fredet og skal bestå så lenge jeg har råd til det. Den er jo om mitt liv eller hvordan 3 år kan forandre livet så drastisk. Når jeg ser tilbake så kan jeg ikke fatte at alt ble borte så fort.

prestekrage  blomst
En presteklage i blomst er litt av et et syn når hele hagen vår er full