Foto Morten Eik Se&Hør

Selvsagt er det moro.

Selvsagt er det moro å få litt oppmerksomhet. Eller jeg vil si det var det engang. Det var da sykdommen som herjer Eli ikke var så synlig. Vi hadde et liv sammen og var klar for kampen som skulle komme. Det var den gang en gaffel havnet sammen med sine egne og ikke sammen med knivene. Alt var lett da og møtet med Se&Hør var en opplevelse for henne. Hun har slitt ut et par innesko siden den gangen Eli. Sykdommen har tatt mye av det som var den gangen.

Det skulle stått var moro egentlig. Nå var det igjen aktuelt med en reportasje fra et annet norsk ukeblad. Jeg tenkte meg nok litt lite om da jeg sa ja for etter helga som var ser jeg jo at jeg skulle sagt nei. Eli bor på skjermet avdeling fordi hun må skjermes. Når hun er hjemme er det min oppgave å skjerme henne og der gjorde jeg en dårlig jobb på lørdag. Hun kan ikke være deltager i noe som gir henne synlige eller usynlige plager. Det fikk jeg svi for igår. Jeg kan ikke vise henne frem så lenge hun ikke kan være med å bestemme det selv. Det vil jeg angre i etterkant.

Bloggen min får leve sitt liv som den vil for den er ikke viktig uansett. Den forandrer ingenting allikevel. Folk er innom og forsvinner igjen. Med en ny runde i media ville sikkert den ha eksplodert, men mediajippo er for bloggdamene. Jeg kan ikke utnytte et menneske for å fremme meg selv. Dette jeg har gjort til nå var vi enige om. Det å skrive så mye fra hennes liv på 3c kan jeg heller ikke gjøre for det vil være å utlevere min venner. Jeg er glad i menneskene på 3c.

forsvinner
Hun forsvinner sakte fra seg selv.

10 Kommentar postet

  • Har lest bloggen din lenge, er ikke den flinkeste til å legge igjen spor etter meg. Har fulgt deres opp og nedturer, måten du skriver på gjør at det føles så nært samtidig som det er vanskelig å sette seg inn i hvor vanskelig når en ikke har vært der selv. Føler så med dere uten at det hjelper noen av dere en dr..t.Du deler noe som er så personlig som igjen kan hjelpe fler som går eller må gå den samme tunge veien som dere gjør❤

   • Takk for at du følger med. Du må jo ikke kommentere, men jeg har gjort det litt enklere ved at dere ikke trenger legge igjen e-post og navn. Det står der, men du må ikke gi fra deg det. Jeg skriver nok mindre nå for jeg tenker meg litt om når jeg depper som mest og da er jo det jeg kunne skrevet borte dagen etter.

 1. Har ikke vært innom bloggen din før, men kommet garantert tilbake. Du skriver så ekte om noe vanskelig. Mamma fikk Alzheimer. Flere i generasjonen over henne var og demente. Det er så vondt når de du er glad i forsvinner sakte og erstattes av sykdom

  • Tusen takk for at du er innom. Jeg skriver nok litt mindre nå, men litt med vilje for å kunne leve litt utenom bloggen også. Det blir sikkert mer etterhvert. Det er fryktelig vondt nå om dagen for jeg mister mer og mer betydning i livet hennes. Når hun sier ” du vet jeg er glad i deg ” så er jo det bare en frase akkurat som ” vondt i magen, vondt i ryggen ” det er for å få oppmerksomhet mest.

 2. Jeg skjønner godt at du ikke tenker å gjøre det samme i forhold til media som DEN gangen. Du vet vel ikke sikkert om hun ville sagt ja til det, hvis hun den gang hadde visst hvor hun NÅ er, om du skjønner hva jeg mener. Hvis det blir reportasje igjen, så er det jo fordi DU tar avgjørelsen i så tilfeller. Du har sikkert mange ganger måttet ta mye valg i forhold til hvor mye og lite du skal dele. Bloggen og antall lesere, se det er veldig variert hvor mye “blogg-damene” også fokuserer på det som du vet 😀 Håper du får en fin dag :- )

  • Jeg ville sett fokus på det som bli kalt unge demente som jo Eli faller inn under. Nå føler jeg at det har jeg gjort nok og har ikke lyst til å være så synlig mer. Klart veldig moro at fremmede kommer bort og sier de har lest det jeg skriver, men” kjendis” kan være er litt tungt.

 3. Helt sikkert riktig valg av deg Atle ♥️ Når ikke Eli er komfortabel, slik hun var da Se og Hør kom på besøk, er jeg sikker på at du nok en gang tok riktig avgjørelse. Ha en så fin dag som overhodet er mulig. Tut og kjør, er du fortsatt fornøyd med nybilen? Får jo prøvd seg på snøføre igjen nå 😉 klem.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist