Atle Lundhaug
Jeg sover.
Bli hos meg til jeg sover.

Bli hos meg til jeg sover.

Bli hos meg til jeg sover. Det var noe som plutselig kom ut av hennes munn. Helt uten sammenheng fra det andre hun sa så kom det. Kanskje var det bare en setning fordi hun var trøtt. Kanskje var det et klart øyeblikk. Var hun redd for å sove alene? Var hun redd for fremtiden? Jeg vet jo ikke, men ordene gikk rett inn i hjerteroten. Så mange ganger har jeg sagt til henne du er godama mi du Eli.

Helg betyr jo veldig ofte at jeg henter Eli hjem. Slik ble det denne helga også. Det er jo litt koselig at hun kan få besøk hjemme. Vi fikk besøk fra Toten av Isabelle,Trond, Emma og raketten Bruno. Selvsagt så vandret hun litt rundt og humøret var vekslende, men jeg syntes det gikk veldig bra. Litt rart å se at da Trond og jeg gikk ut for å se på det nye kjøpet så kom hun etter. Jeg vil være med deg, sa hun. Hun føler nok ikke samme tryggheten sammen med jentene våre.

Lørdagen kom og gikk. Så klart ble det jo en biltur da vi ble alene. Den svarte bilen har blitt noe viktig i hennes liv. Må jo smile litt for hun spør jo alltid om vi har nok diesel. Det rare er at hun retter opp feilen selv. Den går på strøm, sier hun. Klokka ble 21.30 da øyelokka datt ned.

Klokka 06.30 søndag gikk øyelokka opp igjen og badekaret ble fylt opp. Det skulle ikke bli det siste heller. Tre bad på søndag og to på lørdag. Vi brukte det meste av dagen ute og hun hjalp til med det meste av gjøremålene. Litt skremt ble jeg av å se at formen har blitt dårligere. Det må vi gjøre noe med utover våren. Når det blir litt varmere får vi gå turer rundt på Skotterud i uka slik at formen blir bedre. Får vi da også brukt helga så tenker jeg det blir bra igjen.

Veien ned til Helsetunet var lang i går for jeg følte vi hadde fått ei fin helg. Det går jo greit å gå inn der selv om hun ikke vil. Så klart er jeg jo ikke så veldig populær da men.

Tror jeg klarte å skape ei fin helg for henne for det var ikke mye vandring på 3c. Hun var trøtt. Utrolig godt å kunne sitte slik å se på at hun slapper helt av. Det har vært og er et slit dette, men verdt hver eneste tåre.

Å høre Gullhjerte mitt si bli hos meg til jeg sover er så fylt av minner og følelser at du glemmer alt det vonde.
Jeg tråkket mye feil og kommer sikkert til å gjøre det alltid, men jeg kommer alltid til å bli hos henne til hun sover.