Atle Lundhaug
Himmelen i mitt nabolag
Da jeg gikk nordover i nabolaget så himmelen slik ut. Blir det regn mon tro?

En liten runde i nabolaget der jeg bor.

En liten runde i nabolaget med som alltid litt bilder i svarthvitt. Er alltid slik med meg. Egentlig liker jeg best svarthvitt, men tør ikke ta steget fullt ut. Ofte blir det en blanding, ColorSplash. Er fryktelig glad i akkurat det. Det får bli neste gang. Liten tur idag så jeg fikk ristet av meg tryneboka som jeg har som en klump i halsen. Forstår ikke nytteverdien bortsett at jeg deler fra siden min der. Enkelte ganger deler jeg ting jeg finner på nettet. Det ble det slutt på idag.

Morgengjestene i nabolaget
I går fikk jeg kun bilde bakfra, men med nøtter til frokost tok han med kona. Han sitter nærmest med halen rett til værs for å skremme litt.

Som sagt så slutter jeg å dele fra siden min. Dere som vil følge med gjør det uansett og det kommer ikke mange via tryneboka. Hvorfor jeg ikke orker med den er får jeg ta en annen gang for det er ei lang historie. Nå er det bilder det handler om. det blir mer bilder her og mindre på Instagram.

Pippi også i nabolaget
Pippi møter opp ved grinda så fort jeg runder hjørnet på uthuset. Mor sjøl har funnet ei ekstra grønn tue som hun velger først. Frøkna her stiller gjerne opp for fotografen så lenge det vanker ei gulrot.

Nabolaget vet du er noe mer enn Norsk Tipping. Det er utenfor der du bor. Du trenger strengt tatt ikke gå på Besseggen for å få fine motiv. Klart mer populært da enn traktorveien mellom hage og Teppa. Bare at rompetroll og Pippi ser du ikke andre steder enn der. Ser ut til at det går bra med kulpen der rompetrolla en nå foreløpig. Jeg kjørte vann dit flere ganger sist sommer. Det er lite padder nå.

gressklipping i nabolaget
Her er det gressklipping på gang. Vaktmester`n har for anledningen inntatt gartnerjobben. Det går så støvskya står rundt doningen. Fordel å være helt allergi fri her. han har gjort god jobb for det er tilnærmet rent for løvetann.

Nabolaget er som sagt der du bor så bare å ta med mobilen å labbe rundt en tur. På den måten gir du et bidrag til å se forandringer rundt omkring i Norge. Hvem vet, kanskje om 100 år er nettopp ditt bidrag en viktig bit i forskning på klima og gudene vet hva mer.