usikker,fremtid
Usikker fremtid for meg og mine skriverier.

Usikker fremtid for meg og mine skriverier.

Usikker fremtid for meg og mine skriverier. Det er vel noe de fleste har forstått. Jeg skriver svært sjelden fordi det er vanskelig å finne ord. Føler liksom litt som om alle er brukt før. Jeg bruker jo fleipe om meg selv at jeg har et ordforråd som en middels papegøye. Derfor bruker jeg de fleste ordene om og om igjen. Det går jo en grense for hvor lenge man har lyst til å fortelle om en hverdag som forblir et evinnelig slit. Jeg går rundt rundt i hullet mitt og tar meg ikke ut igjen. Alt jeg gjør minner meg om at dette var vi to om. Slik er det bare.

Usikker på om jeg har så mye mer å fortelle

Usikker på om jeg har så mye mer å fortelle eller vil fortelle så mye mer. Jeg har brukt snart ½ million ord fordelt over 953 innlegg. Min grense var på 1000 innlegg. Da skulle det være stopp. Med stopp mener jeg ikke å slette alt, men der skulle jeg stoppe å skrive. Nå nærmer jeg meg veldig det punktet. Det som blir borte er alt som har med Facebook å gjøre. Det blir slettet. Jeg ønsker ikke å være på en markedsplass. Derfor at jeg er der nå er fordi noen som har vært med lenge skal ha mulighet til å finne meg.

Dette med å ha Facebook side knyttet til hjemmesiden har blitt en farse for meg. Knapt 10% av de som “ liker “  Facebook siden havner på hjemmesiden. Det er mye jobb med å holde alt dette facebookstyret i gang. Det er en tidstyv uten like sammen med Instagram. Det er jo dessverre slik at skal man hente noe ut av Facebook så må man i tillegg til å kjøpe seg fram være veldig aktiv på andres sider. Så har vi jo da Instagram som krever akkurat det samme dersom du har lyst til å vise bildene dine for et større publikum da.

Solid usikker på om at det er dette jeg vil bruke tid på.

Når det gjelder foto liker jeg meg bedre på Flickr og YouPic. Den siste kan man lære mye av også.

Usikkerheten på hva jeg gjør videre

Usikkerheten på hva jeg gjør videre med den offentlige biten utenom hjemmesiden min, den koster mye energi. Jeg blir trøtt og lei av den. Fra og med 1 juni kommer jeg til å gradvis bli borte Facebook, så får vi se om energinivået øker. Instagram ligger jo mot hjemmesiden min så den må jeg tenke litt mer på. En ting er ihvertfall sikkert, mer enn 1 bilde i uka blir det ikke der. De andre bildene legger jeg heller ut på hjemmesiden min.

Regner jo da med at det blir færre å se her på hjemmesiden, men det er ikke det viktigste. Jeg har vel egentlig oppnådd det som er mulig om man ikke vil ha media i hælene hele tiden. Dette er ikke en side for billig underholdning når NRK og TV2 svikter uansett.
Usikker kommer jeg alltid til å være om fremtiden det har vi fått god hjelp med i vårt liv. Det eneste som er sikkert er at den vil være med lenge, veldig lenge.

usikkerheten
Bladet henger så fint på en kvist, men usikker på om det fortsatt vil gjøre det.
Fremtidens land

I fremtidens land 
skal menneskene se mot fremtidens land. 
De skal drømme om fremtidens land 
og håpe på at det skal bli bedre 
i fremtidens land. 
Alle skal leve i fremtidens land. 
Men i fremtidens land 
ligger menneskets alderdom 
og menneskets grav. 


Kolbein Falkeid

8 Kommentar postet

 1. Forstår deg så godt….og jeg er inne i en periode jeg føler lite glede med blogg jeg også…men nå prøvde jeg meg på en ny blogg…så får vi se….Syns blogg.no ble tungvint og man følte seg så alene på siden der…..nå prøver jeg nouw…Håper du får en fin sommer!

  • Forstår den for slik var det for meg også da jeg forlot blogg.no Nå har jeg tatt ut skildsmisse med Facebook så da blir livet litt mindre irritabelt. Du burde få bildene dine ut på Youpic synes jeg.

 2. Tror ikke at noen tenker over at du skriver samme orda omigjen og omigjen.. Jeg synes det er flott å følge deg og din hverdag med og uten Eli. Mye lærdom i det du skriver og er igjennom. Og forresten, lærebøker om samme emne handler jo mye om det det samme..Og du skriver nå ikke bare om livet med alzheimer heller da.
  Ble litt nysgjerrig på det med “Flickr” og “Youpic”..skal innom og sjekke hva det er. Liker å ta bilder..Og lagde meg en blogg og, men den ble borte i det nye “systemet”..

 3. Siterer Linda Eide som har språksjov på NRK: “Siste ord blir aldri sagt”. Joda, vi gjentar ord alle sammen, men når de av og til kommer i en annen rekkefølge, se da blir det et helt annet innhold. Forstår grunnholdningen din. Likevel vil jeg oppmuntre deg til å skrive når ordene kommer til deg. Kanskje du bare skal lagre dem for deg selv og ikke på en offentlig plattform? Du har ikke meldeplikt til noen som helst.

  Noen har ordene mer i sin makt enn andre. F.eks Kollbjørn Falkeid. Jeg frøs på ryggen av diktet du siterte. Vakkert, grusomt og sant.

  Godt mot!

  • Kolbein Falkeid er en jeg setter høyt. Det er nok ikke alltid at ting jeg skriver kommer ut her. Jeg skriver alltid på noe. Nå la jeg Facebook til sletting og det er mye den som tar bort lysten. Dette med at folk liker fordi det er litt populært ei stund for så aldri å følge det opp hater jeg. Det spøker stygt for Instagram også, men må tenke litt mer på det for der har jeg over 3700 bilder. Blir ihvertfall mye mindre aktiv der til de har gjort om på men del ting som er planlagt.

 4. Forstår deg så godt slitasjen må bli stor håper du fortseter å skrive det er en viktig jobb du gjør. Fant deg der på instagram og det er noen utrolige foto du tar. Ord og øyne kan du bruke og vi er alle pappegøyer tror jeg.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist