Atle Lundhaug
fornøyd med bildet
Kjempevalmue (Papaver pseudoorientale) fin blomst både før og ette blomstring.

Nokså fornøyd med mine valg.

Nokså fornøyd med mine valg får jeg vel si. Etter å ha blitt kvitt tre tidstyver så fikk jeg plutselig mer tid på morgenen. Det er jo da jeg besøker sosiale medier mest. Det er liksom greit ettersom jeg er veldig tidlig oppe. Var veldig trøtt idag, men sover vel litt dårlig i stolen foran tv`n. Bruker sove ute, men igår kveld var det veldig mye knott av en eller annen grunn. Kunne kanskje brukt senga, men jeg sover så dårlig der. Senga blir for stor. Så har jo Vamp litt problem med trappa også og da blir det slik.

Skulle vært hos Eli igår, men jeg var veldig irritert så da lot jeg det være. Hun merker det med engang og da blir det en prøvelse å være sammen. Skal innrømme at jeg har ikke verdens mest stabile psyke for tiden. Nå håper jeg at jeg har fjernet noe av det som påvirker. Litt synd at 3700 bilder på IG og omtrent like mange på Flickr er borte. Tror vel ikke det er noe tap for menneskeheten heller egentlig. De er små øyeblikk i mitt liv og uten betydning for andre. Har jo noen nå da på Youpic, men det kommer aldri til å bli den mengden mer.

Skal bruke de fleste her så lenge jeg er her da. Fornøyd med det nå tror jeg.

Vamp og jeg kastet oss på 4hjulingen utpå kvelden for å slippe unna litt. Det ble 5 mil utenfor allfarvei langt fra folk. Det er vel ikke noe rart med det. Det rare var i så fall at kamera var ikke med. Det var heller ikke mobilen. Jeg har ikke noe behov for å dokumentere hvor jeg er til enhver tid.

Ellers så skal jeg ikke gjøre så mye idag bortsett fra å kjøre vekk det jeg skar ned igår. Må rydde opp litt i buskaset rundt her. Venter veldig på skattepengene for jeg trenger en ny vaskemaskin. De kommer vel ikke før utpå høsten når de ikke har kommet enda. Så lenge kan ikke jeg vente for da blir det vannskader her. Rart det skal ta slik tid på en enkel pensjonistlønn, men ingenting skal være lett heller.

Det var det jeg hadde å fortelle så får dere som er innom her nå litt for bryderiet. Det kommer vel meg en annen dag.

972