Atle Lundhaug
kveld
En kveld til kanskje.

En kveld til kanskje……..

En kveld til kanskje…….? Selv om besøket i går ikke kan kalles en suksess akkurat så lurer jeg litt på å ta en tur i kveld også. Det er ikke så spennende for det er jo kun til Eli jeg drar. Hadde vel tenkt la være, men så har jeg jo støvsugd og vasket golvene allerede så da har jeg jo ikke så mye mer å finne på. Kvelden blir så lang at det er ei gru. Må liksom finne på noe. Skal uansett kjøpe noen påskeliljer å sette på fars grav så da er jeg jo alt der.

gapahuk
Gapahuken ved Ulvetjernet

Som vist på toppen så ville Vamp en tur med kjøretøyet vårt og det var hit på bildet vi dro. Bålvarme og pølser fra Ekås er liksom noe som hører årstiden til. Senere kan det bli for tørt. Vi dro for lysten var stor med vedsekk og utstyr. Skal man ha bål så skal man så klart ha med tørr ved og tyrifliser. Det lukter så godt. Vi hadde alt, nesten. Vamp glemte fyrstikker. Slik ble varmen.

Bålvarme

Den varmen gikk det ikke å steke pølser på eller å kose seg i . Det ble vel egentlig ingenting, men en fin tur fikk vi jo allikevel. Vi har vært ute siden 08.30 i dag så det ble mye frisk luft. Eneste vi har vært inne var etter morgenturen slik at vi fikk vasket gulvene. Skal ta stua imorgen før det blir lyst for det er en stund siden sist. Vi sitter aldri der heller Vamp og jeg.

Utsikt over tjernet.

Stille og fredelig, kun lyden av en litt sur nordavind. Litt rart egentlig for vi bruker jo både see og høre flyene som skal ned på Gardermoen. Det var stille den stunda vi satt der. Mye snø igjen enda her oppe så det blir ikke vår riktig enda. Det ble kaldt for sola varmet ikke så mye i dag så vi dro hjem igjen og vasket 4hjulingen. Nå sitter sitter jeg her ved kjøkkenbordet da og venter litt på at klokka skal ta seg over 18.30. Den beste tiden å dra på besøk er uten tvil etter kveldsmaten. Slik , da fikk jeg noe ned på papiret idag også. Ha en fin kveld.