kveld
En kveld til kanskje.

En kveld til kanskje……..

En kveld til kanskje…….? Selv om besøket i går ikke kan kalles en suksess akkurat så lurer jeg litt på å ta en tur i kveld også. Det er ikke så spennende for det er jo kun til Eli jeg drar. Hadde vel tenkt la være, men så har jeg jo støvsugd og vasket golvene allerede så da har jeg jo ikke så mye mer å finne på. Kvelden blir så lang at det er ei gru. Må liksom finne på noe. Skal uansett kjøpe noen påskeliljer å sette på fars grav så da er jeg jo alt der.

gapahuk
Gapahuken ved Ulvetjernet

Som vist på toppen så ville Vamp en tur med kjøretøyet vårt og det var hit på bildet vi dro. Bålvarme og pølser fra Ekås er liksom noe som hører årstiden til. Senere kan det bli for tørt. Vi dro for lysten var stor med vedsekk og utstyr. Skal man ha bål så skal man så klart ha med tørr ved og tyrifliser. Det lukter så godt. Vi hadde alt, nesten. Vamp glemte fyrstikker. Slik ble varmen.

Bålvarme

Den varmen gikk det ikke å steke pølser på eller å kose seg i . Det ble vel egentlig ingenting, men en fin tur fikk vi jo allikevel. Vi har vært ute siden 08.30 i dag så det ble mye frisk luft. Eneste vi har vært inne var etter morgenturen slik at vi fikk vasket gulvene. Skal ta stua imorgen før det blir lyst for det er en stund siden sist. Vi sitter aldri der heller Vamp og jeg.

Utsikt over tjernet.

Stille og fredelig, kun lyden av en litt sur nordavind. Litt rart egentlig for vi bruker jo både see og høre flyene som skal ned på Gardermoen. Det var stille den stunda vi satt der. Mye snø igjen enda her oppe så det blir ikke vår riktig enda. Det ble kaldt for sola varmet ikke så mye i dag så vi dro hjem igjen og vasket 4hjulingen. Nå sitter sitter jeg her ved kjøkkenbordet da og venter litt på at klokka skal ta seg over 18.30. Den beste tiden å dra på besøk er uten tvil etter kveldsmaten. Slik , da fikk jeg noe ned på papiret idag også. Ha en fin kveld.

10 Kommentar postet

 1. Det så ut til å være en fin tur, selv om det ikke ble varme på bålet. Godt å komme seg ut litt og få noe annet å tenke på.
  Fint at du har funnet når tid det passer best å dra på besøk. Skjønner at kveldene kan bli lange. Kjenner til det selv faktisk. Men for meg er det ofte bare greit, siden formen min ikke er på topp på den tiden av døgnet likevel 🙂

 2. Det er fint å finne på noe utadørs hvis det er vær til det.Og nå blir det bedre og bedre vær å kunne finne på ting ute 🙂 KVeld som dag.

 3. Det er deilig at vinteren snart er over og at det allerede har blitt mye lysere både morgen og kveld.
  Selv om det fortsatt er en del snø, gir bildene dine en ordentlig fin vårfølelse! Jeg fikk veldig lyst til å dra på tur i senvintervårskauen selv.
  Ville bare legge igjen et lite livstegn for å tilkjennegi at jeg fortsatt leser alt du skriver.
  Det er godt å se at du kanskje er i ferd med å forsone deg litt med situasjonen, men det vondt å se hvordan sykdommen stadig tar mer og mer av Gullhjertet ditt fra deg. Samtidig er du veldig flink til å ta vare på glimt av fine og gode øyeblikk dere tross alt fortsatt har sammen.
  Jeg håper våren blir så fin som den kan og at dere får noen fine stunder mens sola skinner og fuglene synger. Varme tanker til dere begge!

  • Jeg har vel på et vis forsonet meg med den for det er liksom ikke mer jeg kan få gjort. Jeg leter nok allikevel etter muligheter for å berike dagen hennes når vi er sammen.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist