melder meg ut
Jeg snudde meg og tok bildet bak meg bare for å ta farvel med noe.

Søndagstanker om så mye under åpen himmel.

Så trenger man kanskje ikke så mange ord for å beskrive noen døgn i et liv. Kanskje er sangen som ble kjent med Erik Bye nok. Mindre kjent for de fleste er nok mannen som skrev den Jon Rosslund.

Marit Larsen sin tolkning går rett inn i mitt hjerte dersom jeg har noe da. Mitt hjerte har kun en funksjon, pumpe blodet rundt. Bitter på livet ?

Ja,visst for som Mikael Wiehe sang sier i siste vers så opplever jeg noe du slipper hver forbanna dag.

Det är som miste man förmågan

Att ge sej drömmarna i våld

När man har sett en stjärna falla

På alltför nära håll

……………………………………………..

Søndagstanker om så mye var det.

Søndagstanker om så mye var det jeg skulle si noe om. Det liksom dumpet ned litt overraskende også på meg der jeg lå i soveposen under taket. Hvorfor skal jeg bruke så mye tid på å få noen innom på her på siden min ? Det har jo alt blitt færre med maksimal anstrengelse. Instagram ga meg nesten ingen og Facebook gir meg ikke så mye mer heller. Forstår det godt jeg, for hvem gidder lese om mine kriser når det ikke rammer dem selv. Det er jo så my andre ting som deles på Facebook. Viktige ting som å hjelpe til med å henge ut den norske bonden enda mer etter dokumentaren på NRK. Det var vel på NRK ? Programmet viste vel egentlig at Mattilsynet ikke gjør jobben sin.

Det var vel et sidesprang tenker jeg. Hva gleder meg mest bortsett fra en god dag sammen med Eli ? Jo, når jeg kan ta et bilde som viser noe andre ikke ser. Facebook, Instagram og Flickr er jo for å vise fram slikt, men hvor mange ser bildet ? Ikke så mange. D.v.s dersom du bare klikker “liker” ofte nok og kommenterer ofte nok så sørger fandenskapet for at du får ligge lenge framme. Derfor slettet jeg hele dritten.

https://youpic.com/ der kan du starte opp en fotoblogg om du vil. Det vil jeg etterhvert, men da må jeg skaffe meg mer tid. Det fikk jeg plutselig på denne måten. Ved å fjerne 3 tidstyver. Hvorfor skal jeg slikke folk oppetter ryggen på Facebook for å få dem hit ? Er det så viktig ? Trolig er det ikke så viktig for det var egentlig ikke så mange som kjente Eli og meg. Vi levde for oss selv uten så mange venner. Det var vel ingen mener jeg å huske.

Da var det slutt. Nå skal du som er så glad i å lete etter 3 tall blant noen hundre 8 tall i firkanten på Facebook få være i fred for meg. Om jeg skriver mer og når jeg gjør det bryr du deg ikke om uansett.

Det var søndagstanker.

971

4 Kommentar postet

 1. Man ser jo på alt litt forskjellig tenker jeg. Det er jo kjekt å ha følgere, både i blogg og på Facebook, men skal man kjempe livet av seg for det, så forsvinner nok litt av sjarmen ja.
  Facebook har vært en livredder for meg, så jeg kommer ikke til å slette det med det første. Men med min sykdom, så har Facebook vært min kontakt med omverdenen i perioder. Og sånn kommer det nok fortsatt til å være.
  Jeg har Flickr selv, men jeg er aldri innom der, så vet ikke hvorfor jeg har den egentlig. Instagram er jeg også veldig glad i. Men mest glad i den er jeg når jeg setter meg ned og begynner å scrolle gjennom mine egne bilder der. Det blir som en minnebok. Så jeg har det mest for min egen del, ikke for andres del. En liten bonus er det jo når noen liker bildene 🙂
  Leit at du har slettet disse tingene. Men det er jo ditt valg og du som skal være fornøyd med det. Og som du sier, du fikk mer tid til overs etterpå 🙂 Det er jo fint 🙂
  Godt du ikke sletter bloggen… Så får vi følges videre 🙂

  • Forstår deg jo. Før alt dette skjedde så levde Eli og jeg et liv nokså utenfor der ting skjedde. Jeg savner det livet. Det er ikke fra FB jeg får leserne mine så blir det færre enn nå så går siden samme veien som alt det andre. Det koster meg en del å ha den. Foreløpig så lever den til neste påske for dit har jeg betalt. Etterpå bestemmer nok leserne. Jeg vil ikke skrive til meg selv. Da blir det fotoblogg via Youpic i så fall for den koster like mye å ha. Er ikke rik pensjonist 😂 så da blir det slik. Tror ikke det er noe behov heller for slik en side som min. Folk vil underholdes og gidder ikke sette seg inn i andres situasjon når det ikke er noe de blir berørt av selv. Ikke engang bloggno ville ha meg da jeg søkte for moroskyld for jeg blogget kun over et tema. For det meste ville jeg ligget rundt nr.30 etter sidevisningene. Det viser vel egentlig hva slags verden vi beveger oss i. Puppen til damene topp 20 har mer verdi enn Gullhjertet mitt. Falskheten får råde grunnen fritt.

 2. Blogg-greier og Facebook er rare greier. Jeg skriver om ting jeg tenker må være morsomt, koselig og ting som vil få andre i godt humør. Kommer ikke så mange til meg heller 😀 Det er så mange vet du. Man må ha noe RART, eller en bygd man kjenner, for å få folk til å bli interessert. Men jeg har egentlig alltid syntes at det beste med hele bloggingen er at jeg har blitt kjent med så mange folk, de “perifere” får nå bare holde seg på de andre bloggen da 🙂 De gode samtalene og bekjentskapene med folk jeg har truffet utafor her har gitt meg mye 🙂

  • Nå har jeg gitt opp akkurat disse for jeg har flest lesere direkte og nå er det 29 innlegg dit jeg i utgangspunktet sa stopp. Det blir vel Fotoblogg innen Youpic tenker jeg, men det koster litt så jeg får se hva jeg gjør med drnnr siden først. Litt rart egentlig at på Youpic så er det mange flere innom og ser på bilder enn både Flickr og IG. Det var ihvertfall en lettelse å bli kvitt det. Følger jo andre bloggere på Bloglovin som jeg har gjort siden jeg takket for meg på blogg no.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist